τεχνολογία

Νέα διαρροή «δείχνει» τρία νέα iPhone για το 2017

Η εκτίμηση ότι η Apple θα προχωρήσει στο λανσάρισμα τριών συσκευών iPhone μέσα στο 2017 με το ένα από αυτά να αποτελεί την πιο «προικισμένη» έκδοση δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Οι προηγούμενες πληροφορίες θέλουν τις δύο εκ των τριών συσκευών να αποτελούν βασικές εκδόσεις του iPhone, όπως δηλαδή συνέβη και φέτος με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ενώ η τρίτη θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του αρχικού iPhone. Ωστόσο, νεότερη διαρροή αλλάζει ελαφρώς τα δεδομένα και δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές επιλογές της Apple. Πιο συγκεκριμένα, νέες αναφορές υποστηρίζουν ότι οι συσκευές θα είναι τρεις αλλά θα αποτελούν εξολοκλήρου νέες σχεδιάσεις. Προσωρινά, τα τρία μοντέλα χαρακτηρίζονται D20, D21 και D22, ενώ η εμπορική ονομασία των δύο πρώτων αναμένεται να είναι iPhone 7S και iPhone 7S Plus, διατηρώντας τη σχετική παράδοση των τελευταίων χρόνων. Η τρίτη συσκευή, αυτή δηλαδή που θα έχει τον επετειακό χαρακτήρα, αναμένεται να έχει το γυαλί σαν κυρίαρχο υλικό της κατασκευής του.
 Αυτή η έκδοση του iPhone έχει επίσης την κωδική ονομασία «Ferrari» και αναμένεται να διαθέτει επίσης OLED οθόνη, με ελαχιστοποιημένα περιθώρια και ενσωματωμένο τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Apple Insider, επικαλούμενη πηγές στον χώρο των προμηθευτών της Apple, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί στις επόμενες συσκευές της νέα logic board, όπως ονομάζει η ίδια η εταιρεία τις μητρικές της πλακέτες.
 Το νέο logic board θα αποτελείται από δύο μέρη, ίδιου μεγέθους, με τα δύο μέρη να συνδέονται μέσω ribbon cable. Στο ένα μέρος θα φιλοξενούνται κρίσιμα στοιχεία όπως το chipset A11 και η μνήμη, ενώ το δεύτερο τμήμα θα φιλοξενεί τα «τηλεφωνικά» υποσυστήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αλλάξει θέση και το tray που τοποθετείται η κάρτα SIM. Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα SIM θα μετακινηθεί προς το κάτω μέρος της συσκευής ώστε να εξοικονομηθεί χώρος για άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Στην ουσία δηλαδή θα υιοθετηθεί στο iPhone ο σχεδιασμός που ακολουθείται ήδη και στο iPad Pro.

About Freegr network

Από το Blogger.