τεχνολογία

Philips UltraColor: για οικιακή ή επαγγελματική χρήση

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και η MMD, brand license partner των οθονών Philips, προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες και καινοτόμες οθόνες. Ένα τέλειο δώρο για κάθε χρήστη σύμφωνα με τις ανάγκες του, είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση.
Οι οθόνες Philips UltraColor, είναι πλέον διαθέσιμες και υπόσχονται μια φωτεινή χρονιά: ιδανικές για online shopping, φωτογράφους, κινηματογραφιστές και σχεδιαστές – μια “έκρηξη” χρωμάτων. Για αψεγάδιαστη εμφάνιση χωρίς περισπασμούς κατά τη θέαση, όλα τα μοντέλα διαθέτουν από άκρη σε άκρη οθόνη με στενό πλαίσιο. Ο κομψός σχεδιασμός ενισχύεται από ένα panel χωρίς κουμπιά. Στη θέση τους, υπάρχει διακριτικά τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ένα πλήκτρο εναλλαγής το EasySelect για να μπορεί κανείς να κάνει γρήγορες προσαρμογές στις ρυθμίσεις της οθόνης.
Για όσους αναζητούν πραγματικά εξαιρετική απόδοση χρώματος, η συγκεκριμένη σειρά οθονών είναι ιδανική γιατί προσφέρει απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες με πιο φυσικά πράσινα, πιο έντονα κόκκινα και πιο βαθιά μπλε χρώματα. Τα δύο νέα μοντέλα 24 και 27 ιντσών, 246E7QDAB και 276E7QDAB αντίστοιχα, διαθέτουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και ταιριάζουν σε κάθε χώρο χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.
Οι οθόνες UltraColor προσφέρουν ακόμα πιο φυσικές εικόνες καθώς υποστηρίζουν ευρύτερο φάσμα χρωμάτων -85% της NTSC χρωματικής γκάμας σε αντίθεση με το σύνηθες 72%. Επιπλέον με τη χρωματική ακρίβεια των οθονών UltraColor, το online shopping αναβαθμίζεται αφού οι χρήστες μπορούν να δουν το πραγματικό χρώμα των προϊόντων που αγοράζουν, είτε είναι ένα ρούχο, ένα έπιπλο ή ακόμα και ένα αυτοκίνητο. Ακόμα, συνδέοντας το smartphone ή άλλες συσκευές με ένα MHL καλώδιο, οι χρήστες μπορούν να αναπαραγάγουν εικόνες και βίντεο απευθείας στις οθόνες 246E7QDAB και 276E7QDAB και να παίξουν παιχνίδια ή να δουν φωτογραφίες και βίντεο σε Full HD UltraColor ποιότητα με ψηφιακό ήχο.

About Freegr network

Από το Blogger.