ειδήσεις

Huawei MateBook – Η ιδανική επιλογή για μία businesswoman

Η φινέτσα, η κομψότητα και η αποτελεσματικότητα – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των γυναικών που μπορούν να καυχηθούν στις επιχειρήσεις. Δεν αποτελεί περίεργο γεγονός, λοιπόν, ότι οι προσπάθειες εύρεσης ενός φορητού υπολογιστή που μπορεί να συμβαδίσει με τη σύγχρονη επιχειρηματία και να γίνει αληθινός φίλος της είναι σαν να ψάχνει για τον τέλειο άντρα – κάτι που φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο.
Ωστόσο, η Huawei κατάφερε να συνδυάσει φαινομενικά αντιφατικά χαρακτηριστικά με προσδοκίες και να δημιουργήσει ένα notebook που είναι η τέλεια επιλογή για μία επιτυχημένη γυναίκα: Το Huawei MateBook. Το MateBook, που είναι φτιαγμένο από ευγενή κράματα ελαφρών μετάλλων, είναι λεπτό με πάχος μόνο 6,9 χιλιοστά, ενώ διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και ματ φινίρισμα που το καθιστούν ιδανικό για κρατηθεί τέλεια στο ένα χέρι. Είναι εκπληκτικά ελαφρύ – με μόνο 640 g. βάρος – φαίνεται σαν να εξαφανίζεται μέσα στην τσάντα και δεν κουράζει τις παλάμες μας κατά την περιήγηση ανάμεσα σε sites με ειδήσεις Χρηματιστηρίου και την ανάγνωση ηλεκτρονικών εκδόσεων του εμπορικού Τύπου.
Κάθε λεπτομέρεια στην περίπτωση – από τους ομαλά γυαλισμένους, διακοσμητικούς κόπτες στα άκρα μέχρι το ανάγλυφο κουμπί POWER – δημιουργεί την εικόνα της απόλυτα εκλεπτυσμένης σχεδίασης και υψηλής ποιότητας κατασκευής καθώς και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Το ίδιο το MateBook είναι το πρώτο μέρος ενός ολοκληρωμένου αριστουργήματος: Ένα άλλο είναι η εκλεπτυσμένη, δερμάτινη θήκη με το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, η οποία όχι μόνο προστατεύει και κοσμεί το MateBook, αλλά – και λόγω των ενσωματωμένων μαγνητών – περιέχει δύο θέσεις που επιτρέπουν άνετα και σταθερά να ρυθμίσετε τη συσκευή για την εργασία σας. Επιπλέον, το ίδιο το MateBook συνδέεται μαγνητικά με τη θήκη του: Οι μαγνήτες της θήκης κρατάνε τον υπολογιστή σταθερό χωρίς κάτι να τον στηρίζει, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να την αφαιρέσετε εύκολα με μία μόνο κίνηση. Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, που επισυνάπτεται μαγνητικά και μοιάζει με μία κομψή θήκη, έχει μία τέλεια προσαρμοσμένη διαδικασία πληκτρολόγησης που κάνει το γράψιμο όχι μόνο γρήγορο και ακριβές αλλά και εύκολο, ενώ το μεγάλο touchpad επιτρέπει την άνετη πλοήγηση σε οποιοδήποτε κείμενο για γρήγορη δουλειά και με ακρίβεια. Παρά το μικρό του μέγεθος, οι σχεδιαστές της Huawei κατάφεραν να εξοπλίσουν το MateBook με επεξεργαστές Intel Core που προσφέρουν απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, μέχρι και 8GB λειτουργικής μνήμης και μεγάλη και πολύ γρήγορη μονάδα δίσκου μέχρι της τάξεως των 512GB .
Έτσι, το MateBook παρέχει στους χρήστες τη βεβαιότητα ότι όλες οι επιχειρηματικές εφαρμογές θα τρέχουν πάντα ομαλά και με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Το Huawei MateBook μπορεί να κερδίσει την καρδιά μίας γυναίκας. Ο υψηλής κατηγορίας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο MateBook κάνει κάθε γυναίκα επιχειρηματία σίγουρη ότι τα επαγγελματικά και προσωπικά μυστικά της παραμένουν ασφαλή, ενώ θα την απελευθερώσει από την ανάγκη να θυμάται σύνθετους κωδικούς πρόσβασης . Ο υπολογιστής τίθεται σε λειτουργία και το σύστημα ξεκλειδώνει κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα, με ένα μόνο άγγιγμα! Διατηρώντας παράλληλα εκπληκτική ελαφρότητα και λεπτότητα, το MateBook εντυπωσιάζει με τον χρόνο της μπαταρίας. Δεν έχει σημασία αν η ημέρα σας περιλαμβάνει ένα γρήγορο ταξίδι στο Λονδίνο ή εσωτερικές συνεδριάσεις που σας τρώνε όλη την ημέρα.

About Freegr network

Από το Blogger.