936

Επιτυχημένα τεχνολογικά apps από νέους - 'διάνοιες'

Η έννοια της καινοτομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τεχνολογία, ένα πεδίο συνεχώς εξελισσόμενο, το οποίο "διψά" για νέες ιδέες και οράματα. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν άνθρωποι νέοι σε ηλικία, γεμάτοι όρεξη και έμπνευση. 
Το πεδίο δραστηριοποίησής του έχει ανοίξει ευρέως με την εισαγωγή των smartphones και των applications: Μια έξυπνη ιδέα είναι αρκετή να δημιουργήσει όχι μόνο ένα επιτυχημένο προϊόν αλλά έμπνευση και "σκυτάλη" για κάτι καινούργιο. Νέοι οραματιστές από κάθε γωνιά του κόσμου, με διαφορετική αφετηρία, διαδρομή και πηγή έμπνευσης ο καθένας, ενώνονται από μια κοινή τους συνισταμένη: Ανήκουν στην επονομαζόμενη Generation N, μια γενιά ανθρώπων που με τη δράση, τη στάση και τις σκέψεις τους αλλάζουν τον κόσμο. Μια γενιά που κατάφερε μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση να ανακαλύψει όχι μόνο το επιχειρηματικό αλλά και το ανθρώπινό της πρόσωπο. 
Η Generation N έχει πολύ δυνατούς εκπροσώπους και στη χώρα μας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Nissan: Η εταιρεία διοργανώνει το project Generation N στηρίζοντας τις δημιουργικές προσπάθειες 20 νέων ομάδων και ανθρώπων. Αξίζει να δείτε τα video που παρουσιάζουν και να ψηφίσετε τις δέκα καλύτερες κατά τη γνώμη σας ιδέες. Οι 10 οραματιστές που θα αναδειχθούν στην ψηφοφορία θα κερδίσουν ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν χρόνο και θα αποτελούν πρέσβεις της Generation N. 
Παράλληλα, ψηφίζοντας, παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει τρεις νικητές, οι οποίοι κερδίζουν ένα ταξίδι δύο ημερών στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Θέλοντας να δείξει τις αλλαγές που επιφέρουν οι νέοι αυτοί άνθρωποι στον τεχνολογικό και κοινωνικό χάρτη, το News247 βρήκε και παρουσιάζει ορισμένα από τα πιο εμπνευσμένα αλλά και χρήσιμα applications που έχουν σχεδιάσει μέλη της Generation N από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη.

About Freegr network

Από το Blogger.