τεχνολογία

Huawei MateBook – Δύο tablets και ένα laptop

Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, η κινεζική εταιρεία ετοιμάζει νέα μοντέλα, τα οποία θα έρθουν με διαφορετικές διαστάσεις οθόνης αλλά και με αρκετά διαφοροποιημένο σχεδιασμό. Όλα τα μελλοντικά μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες αφής, θα διαθέτουν συνοδευτικά πληκτρολόγια (αποσπώμενα στην περίπτωση των tablets) ενώ στην περίπτωση της έκδοσης laptop η οθόνη θα έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. 
Το μελλοντικό Huawei MateBook E μοιάζει αρκετά με την πρώτη γενιά MateBook. Θα είναι μία συσκευή tablet με συνοδευτικό keyboard cover το οποίο θα ενσωματώνει touchpad και αναδιπλούμενο σχεδιασμό που θα δίνει τη δυνατότητα στήριξης του tablet κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης. Ακολουθεί το MateBook X, το οποίο θα μοιάζει περισσότερο με laptop χάρη στο συμπαγές πληκτρολόγιο-βάση, το οποίο ωστόσο θα είναι αποσπώμενο. Το Huawei MateBook D, θυμίζει αρκετά τη σειρά Lenovo Yoga. 
Στην ουσία θα είναι ένα laptop με οθόνη αφής, η οποία θα μπορεί να εκτελέσει περιστροφή κατά 360 μοίρες και να μετατραπεί έτσι σε tablet. Η εικόνα του MateBook D που διέρρευσε δείχνει επίσης μία USB Type-C υποδοχή η οποία λογικά θα χρησιμοποιείται τόσο για φόρτιση όσο και για την ενσύρματη μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον, θα υπάρχουν και δύο πλήρεις υποδοχές USB. 

About Freegr network

Από το Blogger.