ειδήσεις

Lacie d2 Thunderbolt 3 για το σπίτι..

Οι νέοι Lacie d2 Thunderbolt 3 με χωρητικότητες 6ΤΒ, 8ΤΒ και 10ΤΒ, αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για SSD-based laptops και all-in-one υπολογιστές. Με ταχύτητες Thunderbolt 3 και USB 3.1 μέσω της USB-C θύρας αναβαθμίζουν σημαντικά την χωρητικότητα στα νέα μοντέλα των laptops όπως το νέο MacBook Pro – καθώς και σε USB 3.0 συμβατούς υπολογιστές. Είναι επίσης η πρώτη σειρά προϊόντων της LaCie που χρησιμοποιεί Seagate BarraCuda Pro HDD για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και αξιοπιστία και υποστηρίζεται από 5-ετή εγγύηση.
Από μία μόνο θύρα, μπορείτε να έχετε εκπληκτικό bandwidth με την ευελιξία USB-C. Το αποτέλεσμα είναι απόδοση έως και 240MB/s για δημιουργικές ροές εργασιών, ευρύτερη συμβατότητα και εξοικονόμηση χρόνου όσον αφορά στις ρυθμίσεις των παραμέτρων.

Απόδοση και αξία..
Ταχύτερη μεταφορά σημαίνει ότι ξοδεύεται λιγότερος χρόνος για μετακίνηση αρχείων από camera cards σε Adobe Lightroom και εξοικονομείται χρόνος για περισσότερες λήψεις. Αλυσιδωτή Σύνδεση Χάρη στις διπλές θύρες Thunderbolt 3, μέσω ενός μόνο καλωδίου που συνδέεται με τον υπολογιστή, μπορούν να συνδεθούν 2 οθόνες 4K, μία οθόνη 5K, ή μέχρι έξι συνολικά LaCie d2 δίσκοι. Ο αθόρυβος ανεμιστήρας και το περίβλημα αλουμινίου προσφέρουν την απαραίτητη ψύξη για μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα.

About Freegr network

Από το Blogger.