freegr

Δυνατότητα offline παρακολούθησης Netflix στα Windows 10

To Netflix δίνει τη δυνατότητα του downloading περιεχομένου σε όσους χρησιμοποιούν υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10. 
H δυνατότητα του downloading περιεχομένου από το Netflix για offline παρακολούθηση σε περιπτώσεις όπου δεν υπήρχε Internet ήταν ένα από τα στοιχεία που είχε δώσει το Netflix στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό Android και iOS, ενώ τώρα το αποκτούν και όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα σύστημα με Windows 10. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορεί κανείς να παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές ακόμα και όταν ταξιδεύει, στην άνεση της μεγαλύτερης οθόνης του υπολογιστή και όχι στις περιορισμένες διαστάσεις της οθόνης ενός smartphone.
To στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Netflix είναι ότι η δυνατότητα του downloading δεν υπάρχει για όσους μπαίνουν στην υπηρεσία video streaming από τον browser τους, αλλά μόνο για όσους έχουν κατεβάσει την εφαρμογή Netflix από το Windows Store. Όσα προγράμματα μπορούν να κατέβουν για offline παρακολούθηση θα έχουν ειδική σήμανση, ενώ μέσα στην εφαρμογή θα υπάρχει ένα τμήμα με όλα τα προγράμματα που διατίθενται προς downloading. Ο κάθε χρήστης στο προφίλ του θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν κατέβει στο πεδίο My Downloads.
Η λειτουργία αυτή του Netflix εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμη και σε κινητά με λειτουργικό Windows 10 Mobile, καθώς και στο Xbox αργότερα.

About Freegr network

Από το Blogger.