τεχνολογία

Οι RX Vega της AMD ενσωματώνουν 4GB και 8GB RAM

H AMD έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην τεχνολογία HBC (High-Bandwidth Cache) και HBCC (High-Bandwidth Cache Controller) της, καθώς και άλλες παρεμφερείς τεχνολογίες που αφορούν στην διαχείριση μνήμης της Vega, για να νιώθει αυτοπεποίθηση ότι τα 4GB επαρκούν για gaming υψηλής απόδοσης και άλλες απαιτητικές εφαρμογές. 
Σε ένα συνέδριο τεχνολογίας στο Πεκίνο, στην Κίνα, η AMD ανακοίνωσε ότι οι επερχόμενες κάρτες γραφικών της με την ονομασία RX Vega, που θα είναι οι ταχύτερες στην επόμενης γενιάς προϊοντικής της οικογένεια επεξεργαστών γραφικών –στην οποία έχει γίνει… αρκετό rebranding από την σημερινή γενιά επεξεργαστών γραφικών RX 400- θα διαθέτουν 4GB και 8GB μνήμης HBM 2 (512GB/s). 
Ο HBCC θα εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να δούμε μία επανάληψη της κάρτας γραφικών AMD Fury X, που διέθετε την πρώτη γενιά της μνήμης HBM (High-Bandwidth Memory) που περιοριζόταν σε stacks των 4GB. Εξαιτίας της έλλειψης βελτιστοποιήσεων στην διαχείριση της μνήμης, η Fury X δυσκολευόταν σε απαιτητικές και βαριές σε μνήμη εφαρμογές και workloads. Η εταιρεία σκοπεύει να αντιμετωπίσει τέτοια ζητήματα, με καλύτερη διαχείριση και διευθυνσιοδότηση μνήμης, ακόμα και αν οι νέες της κάρτες εφοδιάζονται με 4GB.

About Freegr network

Από το Blogger.