τεχνολογία

AsusPro B9440 πανάλαφρο 14-inch business laptop

Εσείς που ψάχνετε κάτι ελαφρύ και δυνατό για τη δουλειά, ίσως αρκεστείτε στη πρόταση της ASUS η οποία ξεκίνησε να πωλείται στην αγορά της Ταϊβάν. Ο λόγος για το AsusPro B9440 που παρά την οθόνη των 14 ιντσών που ενσωματώνει διαθέτει σασί από 13άρι laptop ενώ η ανάλυσή της είναι Full HD για να τη γεμίσετε παράθυρα! Η ASUS κυνήγησε δύο πράγματα με το B9440, την λεπτότητα και το χαμηλό βάρος και το συγκεκριμένο τρέχει χάρη σε επεξεργαστές Kaby Lake αρχιτεκτονικής, όπως τον i7 7600U vPro και ενσωματωμένες chip γραφικών τα HD Graphics 620. Μαζί με το CPU βρίσκουμε έως 16GB RAM και μέσο αποθήκευσης PCIe μέχρι και 1TB για απολαυστικές επιδόσεις. 
Η εργονομική σχεδίαση με το πληκτρολόγιο που ανασηκώνεται θα βοηθήσει στη δαχτυλογράφηση σε κάθε επιφάνεια. Όσον αφορά το βάρος του που είναι και το κύριο στοιχείο του, η ASUS λέει πως δε θα ξεπεράσει τα 1.05kg και έτσι καταλαμβάνει τον τίτλο του πιο ελαφριού business laptop, κατά την ASUS. Από πλευράς θυρών το laptop εφοδιάζεται με HDMI μια VGA μιας και χρησιμοποιείται αρκετά στον επαγγελματικό τομέα ακόμη, και DisplayPort έξοδο για 1080p στα 60Hz. 
Φυσικά δε λείπουν οι σύγχρονες θύρες συνδεσιμότητας όπως η USB Type-C όπως είναι τύπου 3.1 Gen 1 και όχι Gen 2 που παρέχει το διπλάσιο bandwidth. Μια Ethernet, ένας SD Card reader και θύρες ακουστικών (ηχείων και speaker out) συμπληρώνουν τα specs του συγκεκριμένου. Ως ένα business laptop, το B9440 έρχεται με μπαταρία 48Whr και αυτονομία 10 ωρών ενώ υποστηρίζει fast charge για φόρτιση του 50% σε 30 λεπτά. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 1250€ και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 1600€ για την έκδοση με τον i7.

About Freegr network

Από το Blogger.