τεχνολογία

Το Trinity είναι smartphone και ...πλήρες Windows PC

Αν κάποιος κάνει μια σύντομη αναζήτηση σε crowdfunding platforms θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα projects. Ένα τέτοιο είναι και μια συσκευή που αποκαλείται Trinity και αποτελεί ένα smartphone αλλά ταυτόχρονα και ένα πλήρες Windows PC. Μην μπερδευτείτε όμως και νομίσετε ότι αποτελεί μια dual-boot συσκευή. Αντίθετα, έχει ξεχωριστό hardware για κάθε λειτουργικό σύστημα και μπορεί να τρέξει Windows και Android ταυτόχρονα. Ακόμη επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των δυο, χωρίς καν να χρειαστεί να τερματίσετε τη λειτουργία κάποιου.
Το Trinity έχει αναπτυχθεί από τον Shane Lewis και αναζητεί χρηματοδότηση για την ιδέα του που αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί από το τέλος του έτους. Θα τρέχει Windows 10 και κάποια έκδοση του Android που δεν προσδιορίζεται. Ας δούμε σε αυτό το σημείο όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels
*Intel Atom E8000 επεξεργαστής
*4GB DDR3L RAM
*128GB αποθηκευτικός χώρος
*USB 3.0 port
*1 Windows only HDMI port
1 Windows/Android HDMI Port
**Freescale i.MX6 επεξεργαστής
**2GB RAM
**32GB MicroSD card
**4G LTE (CDMA & GSM)
**GPS
Στερεοφωνικά ηχεία
13MP οπίσθια κάμερα
802.11b/g/n WiFi and Bluetooth 4.1
*Windows, **Android
Trinity-2
Τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν το μοντέλο με τα 699 δολάρια. Στα $869 θα μπορείτε να αγοράσετε το Trinity Turbo με Pentium N3710 και 4GB RAM & 128GB χώρο. Στα $959 θα κυκλοφορεί το Trinity Ultimate με τον ίδιο επεξεργαστή Pentium N3710 αλλά με την RAM και τον αποθηκευτικό χώρο στα 8GB και 256GB, αντίστοιχα.

About Freegr network

Από το Blogger.