ειδήσεις

Επιστρέφουν οι μητρικές με την επωνυμία Fatal1ty

Θυμάστε τις μητρικές της Abit οι οποίες έφεραν το όνομα του γνωστού gamer Johnathan 'Fatal1ty' Wendel ;; Οι μητρικές κάτω από αυτή την επωνυμία κάνουν το comeback τους, αυτή την φορά κάτω από την ενέργεια της ASUS, η οποία θα παρουσιάσει μερικές μητρικές που θα βασίζονται στην πλατφόρμα Intel LGA1155 χρησιμοποιώντας το τσιπ P67.
Η πρώτη teasing φωτογραφία της μητρικής Fatal1ty δίνεται παρακάτω και υποθέτουμε ότι θα υπάρχουν πολλά καλά χαρακτηριστικά το οποία έχουμε ήδη δει στις μητρικές της σειράς ROG (Republic of Gamers), ίσως και κάποια νεότερα. Η επίσημη παρουσίαση της μητρικής έχει προγραμματιστεί για την CES 2011.
Αρκετή ώρα μετά την δημοσίευση για την είδηση της επανακυκλοφορίας του ονόματος "Fatal1ty", έσκασαν μύτη στο διαδίκτυο νέες πληροφορίες καθώς και μερικά βίντεο. Οι πληροφορίες λοιπόν έχουν ως εξής: Οι μητρικές αυτές δεν θα υλοποιούνται από την Asus, αλλά από την ASRock , πράγμα που δεν θα το λέγαμε αν βλέπαμε τις λεπτομέρειες απεικόνισης της πρώτης μητρικής, η οποία θα έχει την ονομασία Fatal1ty P67 Professional.
Η εν λόγω μητρική θα υποστηρίζει τους επεξεργαστές LGA1155 και διαθέτει τέσσερα DDR3-2133 slot μνήμης και τρία PCI-Express x16 slots (για διατάξεις CrossFireX και 3-way SLI), UEFI (Unified Extensible Firmware Interface), δέκα θύρες SATA (οι έξι είναι SATA 6.0 Gbps) και τέσσερις υποδοχές USB 3.0. Η Fatal1ty P67 Professional συνοδεύεται από ένα πάνελ το οποίο παρέχει δύο θύρες USB 3.0 και θα έχει τιμή που αγγίζει τα 250 δολάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.