ειδήσεις

LG T10: κορυφαίες οθόνες αφής

H LG Electronics ανακοίνωσε την καινοτόμο σειρά οθονών Η/Υ Τ10 touch screen, οι οποίες διαθέτουν πάνελ με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αφής, λιτό και κομψό σχεδιασμό και προσφέρουν πιο άμεσο και εύκολο έλεγχο στους χρήστες, με ένα απλό άγγιγμα.
Το πάνελ αφής της σειράς T10 ενσωματώνει τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της LG στον τομέα των οθονών, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόκριση, μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια κινήσεων με υψηλότερη απόδοση.
Οι νέες touch screen οθόνες αποτελούν ευέλικτο «εργαλείο» για κάθε επιχειρηματία και βρίσκουν ευρεία εφαρμογή σε πολλούς τομείς, λειτουργώντας ως πλατφόρμα εργασίας, πληροφοριακός πίνακας, διαδραστικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και επιφάνεια σχεδίασης, αποτελώντας πολύτιμο «συνεργάτη» σε κάθε δραστηριότητα.
Ειδικότερα, ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 20.000:1 και η ανάλυση 1280 x 1024 pixels με αναλογία εικόνας 5:4, προσφέρουν κορυφαία ευκρίνεια και ποιότητα απεικόνισης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις καινοτόμες δυνατότητες της τεχνολογίας αφής με ένα άγγιγμα, εκτελώντας εντολές στην οθόνη με το δάκτυλο είτε με γραφίδα. Παράλληλα, οι εργονομικές λειτουργίες και το απλοποιημένο μενού της LG T10, διευκολύνουν και κάνουν πιο ευχάριστο το περιβάλλον εργασίας για τους χρήστες.
Επιπλέον, οι νέες οθόνες ενσωματώνουν την πρωτοποριακή Flatron F-engine, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Real Color Management (RCM) για την προβολή πιο ζωντανών χρωμάτων και τη λειτουργία Adaptive Color & Contrast Enhancement (ACE), για τη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας και της αντίθεσης.
Η LG T10 αποδίδει ομαλότερα τις σκοτεινές υφές και τις διαβαθμίσεις των αποχρώσεων στην παλέτα των 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα χωρίς φαινόμενα τεχνουργημάτων ή αλλοίωσης, ακόμα και σε εικόνες υψηλής φωτεινότητας,.

About Freegr network

Από το Blogger.