ειδήσεις

Notion Ink Adam σε λειτουργία

Το πρώτο video του Notion Ink Adam με τη συσκευή σε λειτουργία όπως ακριβώς κυκλοφορεί. Είναι επίσημο βίντεο από την εταιρεία, που το έβγαλε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες.
Το βίντεο είναι αξιοσημείωτα ερασιτεχνικό για επίσημο βίντεο εταρείας με χαμηλή ποιότητα εικόνας και χωρίς ήχο, ενώ η συσκευή είναι αυτή με οθόνη LCD, όχι με τη νέα οθόνη Pixel Qi. Όμως λόγω της Pixel Qi ήταν που το Notion Ink Adam είχε τραβήξει την προσοχή, καθώς κατά τα άλλα είναι ένα ενδιαφέρον Android tablet με καλά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή, που από μόνα τους είναι θετικά, αλλά δε θα έκαναν και το γύρω του κόσμου σαν είδηση. Το βίντεο πάντως είναι τουλάχιστον καθησυχαστικά ότι η συσκευή υπάρχει, έστω και στην εκδοχή με οθόνη, καθώς υπήρχαν αρκετές υποψίες για απάτη μια που οι παραγγελίες είχαν αρχίσει χωρίς να υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες από την πραγματική συσκευή, ενώ όσοι έκαναν παραγγελία έβλεπαν ότι τα χρήματα στην πιστωτική τους κάρτα χρεώνονταν αμέσως για μια συσκευή που θα αποστελλόταν βδομάδες μετά και η πληρωμή με Mastercard απορριπτόταν γιατί το site είχε θεωρηθεί πιθανή απάτη. Από την άλλη, μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά, όπως το flash και τα βίντεο υψηλής ανάλυσης δεν παρουσιάζονται.
Στην καλή πλευρά των πραγμάτων, στο βίντεο βλέπουμε μια ταμπλέτα που λειτουργεί ομαλά, που έχει multitasking και που γενικώς σε αυτά που παρουσιάζονται δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Βέβαια, είναι ένα βίντεο από την εταιρεία πάντα και πριν υπάρξουν hands-on review από ανεξάρτητα site και blog δε θα ήταν και πολύ φρόνιμο να αγοράσει κανείς

About Freegr network

Από το Blogger.