ειδήσεις

Η MSi Big Bang Marshal με τσιπ P67+Hydra

Η σχεδόν ολοκληρωμένη Big Bang Marshall XL-ATX μητρική της MSi η οποία βασίζεται στο τσιπ Intel P67, υποστηρίζει τους επεξεργαστές LGA1155 και έρχεται επίσης εξοπλισμένη με το Lucidlogix HydraLogix τσιπ, έκανε την εμφάνισή της.
Η Big Bang Marshall έχει σχεδιασμό DrMOS PWM 24 φάσεων, εξαρτήματα Military Class II, όχι περισσότερα από οκτώ PCI-Express x16 slots (λειτουργώντας στα x8 όταν βρίσκονται όλα σε λειτουργία), δύο υποδοχές των 8-pin για την τροφοδοσία της CPU και μια των 6-pin για περισσότερη τροφοδοσία στις κάρτες γραφικών, διακόπτες για την απενεργοποιημένη των PCIe x16 slots, σημεία ελέγχου της τάσης και τρία BIOS.
Η μητρική της MSi διαθέτει επίσης την λειτουργία υπερχρονισμού OC Genie II η οποία ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, τέσσερις θύρες SATA 6.0 Gbps και τέσσερις SATA 3.0 Gbps, οκτώ υποδοχές USB 3.0, dual Gigabit Ethernet, κάρτα ήχου 7.1, δύο θύρες eSATA, κουμπιά Power, Reset, Clear CMOS και OC καθώς και το ClickBIOS (UEFI). Η Big Bang Marshall αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στα μέσα του πρώτου τριμήνου του 2011.

About Freegr network

Από το Blogger.