ειδήσεις

Κατασκοπεύστε live το pc απο το κινητό...

Είδαμε πριν κάποιες μέρες πώς να χειριστούμε τον υπολογιστή μας από το κινητό μας με την βοήθεια του TeamViewer. Σήμερα θα δούμε το πώς να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία του μέσα από τη φορητή συσκευή μας με χρήση του mobile PC Monitor.
Η εφαρμογή απαιτεί την εγκατάσταση ενός εκτελέσιμου στον υπολογιστή μας το οποίο τρέχει ως service κάθε φορά που τον ανοίγουμε. Μέσα από αυτή και κατά την πρώτη φορά που θα την τρέξουμε, κάνουμε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία για να ξέρει το πού θα ανεβάζει το system info.
Στην συνέχεια εγκαθιστούμε την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό μας και βάζουμε τα στοιχεία του λογαριασμού που κάναμε πριν λίγο. Aμέσως εμφανίζεται το όνομα του υπολογιστή και μπορούμε να δούμε το CPU Usage, Disk Usage, Ram Usage, τα Services που τρέχουν, τα Processes, καθώς και να κλείσουμε τον υπολογιστή, να τον κάνουμε restart, να τον πάμε σε Hibernation κ.α.
Ωραίο ε; Αυτό μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα μέχρι και σε 10 υπολογιστές! Απλά βάζετε την εφαρμογή να τρέχει σαν service στον καθένα και της βάζετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση να είστε σε κάποιο WiFi δίκτυο ή να έχετε κάποιο data plan. Για την ώρα το PC Monitor υπάρχει μόνο για Windows (32/64bit) και Android συσκευές. Μέσα στον Ιανουάριο θα υπάρχει και για Linux ενώ σύντομα θα βρείτε και iOS version.

About Freegr network

Από το Blogger.