ειδήσεις

Hardware Labs Nemesis GTX Series Radiators

Η Hardware Labs λανσάρει την νέα σειρά radiators "Nemesis GTX" και κατασκευάζονται με βάση την military class "μυστική συνταγή" της εταιρείας.
Τα νέα radiators είναι χάλκινα και είναι επενδυμένα με μια ειδική βαφή που δεν μειώνει την απαγωγή θερμότητας. Τα μεγέθη των radiators είναι αρκετά και ξεκινούν από τα 120mm και φτάνουν έως τα 560mm ενώ έχουν αυξημένο cooling capacity που αγγίζει και τα 2200W. Η μικρότερη έκδοση όλων, 120mm, μπορεί να δεχθεί όπως "προδίδει" το όνομά της, ανεμιστήρα, -ες, 120mm σε διάταξη push-pull ενώ το cooling capacity των 450W (με χρήση silent fans) είναι αρκετό για να ψύξει έναν Core i7 4960X επεξεργαστή ή μια Radeon R9 290X κάρτα γραφικών απροβλημάτιστα.
Το μεγαλύτερο μοντέλο NEMESIS GTX 560 είναι το μεγαλύτερο όλων, με ψυκτική ικανότητα που αγγίζει τα 2500 Watt και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ψύξει θεωρητικά έως και 10 GTX TITAN Black κάρτες γραφικών και πάλι, με την χρήση silent 800rpm fans. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δείτε το παρακάτω spoiler.

About Freegr network

Από το Blogger.