ειδήσεις

Οθόνες mySmart All-in-One από την AOC

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει δύο οθόνες Smart All-in-One. Τα καινοτόμα μοντέλα αφής 21,5” (54,6εκ) και 23,6” (59,9εκ) της 72 Series προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, δυνατή υπολογιστική ισχύ για ομαλή απόδοση του λειτουργικού συστήματος Android και πλούσια χαρακτηριστικά για μια πραγματική Smart All-in-One λύση. 

--> Εφαρμογές office, πρόσβαση στο internet, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές μπορούν να “τρέξουν” απευθείας στην οθόνη. Ένα εύκολο στην χρήση concept που δεν απαιτεί Η/Υ, είναι η ιδανική λύση για μικρούς και μεγάλους που δεν επιθυμούν πολύπλοκους και ακριβούς υπολογιστές. Με τις νέες mySmart οθόνες, κερδισμένοι είναι και οι χρήστες κινητών συσκευών που αποθηκεύουν τα αρχεία τους σε cloud.
Εκτός από την χρήση στο σπίτι, οι οθόνες mySmart All-in-One αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για κοινόχρηστους χώρους όπως αεροδρόμια, τράπεζες, λόμπι ξενοδοχείων, εστιατόρια και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ολιστική προσέγγιση: η Smart All-in-One λύση
Οι Full HD οθόνες διαθέτουν επεξεργαστή 1.6 GHz quad core της σειράς NVIDIA® T33 με λογισμικό σύστημα Android. Οι χρήστες των All-in-One οθονών μπορούν να σερφάρουν στο internet, να παίξουν παιχνίδια ή να ψυχαγωγηθούν χωρίς την ανάγκη ενός υπολογιστή. Mε κομψό IPS πάνελ αφής, τα νέα μοντέλα λειτουργούν σαν tablets μεγάλου μεγέθους αλλά και οθόνες Η/Υ. Η AOC ταίριαξε στις έξυπνες οθόνες DDR3 μνήμη 2GB ώστε να παρέχει αρκετή υπολογιστική ισχύ για πραγματική εμπειρία Android. Η μνήμη Flash 8GB αφήνει αρκετό χώρο για έγγραφα, φωτογραφίες και εφαρμογές, ενώ μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης SDHC. 
Οι οθόνες mySmart All-in-One μπορούν να συνδεθούν μέσω υποδοχών 
D-Sub και HDMI. Διαθέτουν δύο ενσωματωμένες θύρες USB και μια θύρα Micro-USB που υποστηρίζει το USB on-the-go ώστε να λειτουργεί ως κεντρικός υπολογιστής για συμβατές συσκευές USB, όπως εκτυπωτές, φωτογραφικές μηχανές κ.α. Για εύκολες κλήσεις video, οι οθόνες έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχεία 2watt καθώς και HD κάμερα 720p.
Για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, η AOC εξοπλίζει τα μοντέλα με υποδοχή RJ45 και κεραία Wi-Fi. Έχει προστεθεί επίσης μια υποδοχή 3,5 mm για σύνδεση με εξωτερικές πηγές ήχου. 

About Freegr network

Από το Blogger.