freegr.gr

Bird Kids Tab 1114 από την Birdphone

Με προεγκατεστημένες εφαρμογές περιορισμού πρόσβασης, εκπαιδευτικό λογισμικό και συλλογές παραμυθιών, κόμιξ, καρτούν, παιδικών βιβλίων και φυσικά παιχνίδια, η χρήση του Internet δεν ήταν ποτέ τόσο ακίνδυνη και διασκεδαστική.
Το Bird Kids Tab 1114 διαθέτει capacitive οθόνη 7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, 512MB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη και κάμερες 2MP και 0.3MP. Ενσωματώνει το Android 4.2 Jelly Bean, ενώ υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth. Επιπλέον, έχει εγκατεστημένο λογισμικό για εκμάθηση και εξάσκηση ορθογραφίας, παιχνίδια ερωτήσεων και γρίφων, παραμύθια και δυνατότητα στον γονέα να κατεβάσει περισσότερες εφαρμογές από το Google Play Store.Το Bird Kids Tab 1114 αποτρέπει το παιδί σας από το να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές, να πάρει το έλεγχο των ρυθμίσεων της συσκευής και να πλοηγηθεί ανεξέλεγκτα στο Internet. Μόνο οι γονείς μπορούν να δώσουν παραπάνω πρόσβαση το tablet με το μοναδικό δικό τους κωδικό. Όσο η συσκευή είναι ξεκλείδωτη λειτουργεί σαν ένα οποιοδήποτε Android tablet.
p1wca13q
Το Bird Kids Tab 1114 είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό και κόκκινο χρώμα. Κοστίζει 69.99 ευρώ, ενώ όσοι το αποκτήσουν θα λάβουν μαζί και εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ για αγορές απο το τμήμα παραδοσιακών παιχνιδιών της Birdphone καθώς και έναscreen protector.

About Freegr network

Από το Blogger.