Η HP επαναπροσδιορίζει τον επιτραπέζιο υπολογιστή

Η HP ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά των HP Pavilion Wave και HP Elite Slice, δύο νέων επιτραπέζιων υπολογιστών που φέρνουν την επανάσταση στη σχεδίαση για το γραφείο και το σπίτι. O HP Pavilion Wave έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία και παραγωγικότητα στο σπίτι, συνδυάζοντας την ισχύ ενός επιτραπέζιου υπολογιστή με κορυφαίες ηχητικές εμπειρίες. Από την άλλη πλευρά ο HP Elite Slice είναι o μικρότερος επιτραπέζιος υπολογιστής της HP, ειδικά σχεδιασμένος για συνεργασία και επικοινωνία. Πρόκειται για τον πρώτο αρθρωτό επιτραπέζιο εμπορικό υπολογιστή με συνδεσιμότητα χωρίς καλώδια, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τον διαμορφώνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.
HP Pavilion Wave
Ο HP Pavilion Wave καταλαμβάνει αβίαστα την κυρίαρχη θέση στο γραφείο, χάρη σε μια συμπαγή, εργονομική σχεδίαση 360 μοιρών, με διαστάσεις μόλις 17,29 x 16,81 x 26,13 εκατοστά, που τον καθιστούν κατά 85% μικρότερο σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς «πύργους» επιτραπέζιων υπολογιστών. Η σχεδίασή του έχει διαμορφωθεί γύρω από το κεντρικό ηχητικό σύστημα και ολοκληρώνεται με κορυφαίας ποιότητας υλικά, όπως το ειδικό ακουστικό ύφασμα για τη δημιουργία ήχου που γεμίζει τον χώρο.
Ένα ηχητικό κάτοπτρο στο πάνω μέρος του υπολογιστή αντανακλά τον ήχο που βγαίνει από το ηχείο, διαχέοντάς τον παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σαν αγωγός ώστε να αφαιρείται ο θερμός αέρας από το μηχάνημα. Ο ανακλαστικός ήχος πολλαπλών κατευθύνσεων παρέχει ένα καθαρό ηχητικό προφίλ σε κάθε συχνότητα, προσαρμοσμένο από την B&O Play για εκπληκτικές ακουστικές εμπειρίες σε υψηλή, χαμηλή ή μεσαία ένταση. Η τριγωνική σχεδίαση φιλοξενεί τρεις κύριες ζώνες εξαρτημάτων: η πρώτη ζώνη περιλαμβάνει τη μητρική κάρτα συστήματος, η δεύτερη τον σκληρό δίσκο και η τρίτη το σύστημα διαχείρισης της θερμότητας. Η θερμική σχεδίαση αξιοποιεί ειδικές διόδους για την εξαγωγή της θερμότητας τόσο από τη μητρική κάρτα, όσο και από την κάρτα γραφικών και τελικά από το ίδιο το μηχάνημα, έτσι ώστε ο υπολογιστής να λειτουργεί απρόσκοπτα.
Στα χαρακτηριστικά του HP Pavilion Wave περιλαμβάνονται επίσης:
• Πλήρης υποστήριξη για έως και δύο οθόνες 4Κ3 από την πρώτη στιγμή, για ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ψυχαγωγίας.
• Περιφερειακή υποστήριξη με τρεις θύρες USB 3.0, μία θύρα USB 3.1 Type C για μεταφορά δεδομένων, μία θύρα HDMI, έναν προσαρμογέα DisplayPort, μία θύρα Gigabit Ethernet και ένα σετ μικροφώνου/ακουστικών.
• Ισχύς υψηλής απόδοσης με τετραπύρηνους επεξεργαστές desktop Intel Core i5 έως και 6ης γενιάς, εκτεταμένη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 1 TB HDD5 ή 2 TB HDD5, προαιρετική μονάδα δίσκου 128 GB SSD5 και έως 8GB μνήμης συστήματος DDR4.
Προαιρετικά ξεχωριστά γραφικά AMD Radeon R9 M470 για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, ή για light gaming.
HP Elite Slice
Ο HP Elite Slice δημιουργήθηκε για να εκσυγχρονίσει τον χώρο εργασίας, έτσι ώστε να τροφοδοτούνται οι μεταβαλλόμενες ανάγκες και οι νέοι τρόποι δουλειάς του προσωπικού με νέες δυνατότητες συνεργασίας. Η αρθρωτή του σχεδίαση περιλαμβάνει εντυπωσιακές καμπύλες σε μαύρο ματ χρώμα με τόνους γυαλισμένου χαλκού, χαρίζοντας συνολικά μια αεροδυναμική αίσθηση στον χώρο εργασίας.
Ο HP Elite Slice παρέχει την ευχέρεια στους χρήστες να επιλέξουν είτε το εργοστασιακό Cover, είτε από ένα πλήθος εναλλακτικών λύσεων όπως τα Collaboration Cover ή Wireless Charging Cover6 για βελτιωμένη λειτουργικότητα, ενώ επίσης έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μονάδες όπως τα Audio Module και ODD (Μονάδα Οπτικού Δίσκου) για έναν συνολικά υπέροχο επιτραπέζιο υπολογιστή, που εξυπηρετεί με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά.
Εξαιρετικά μικρού μεγέθους, αλλά και εξαιρετικά μεγάλης ισχύος, ο HP Elite Slice καταλαμβάνει μόλις 16,51 x 3,5 x 16,51 εκατοστά, ενώ δεν ζυγίζει περισσότερο από 1,04kg. Η wireless σχεδίασή του συντελεί στη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, που απαλλάσσει τους χρήστες από τον ενοχλητικό διαχωρισμό των καλωδίων που συνωστίζονται τοποθετημένα στις πρίζες των τοίχων για να τροφοδοτήσουν κάθε ξεχωριστό εξάρτημα. Ο HP Elite Slice είναι ο πρώτος εμπορικός επιτραπέζιος υπολογιστής που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω μόνο ενός καλωδίου USB 3.1 Type-C από μια συμβατή οθόνη8 USB 3.1 Type-C, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού νέου Quad HD HP EliteDisplay S240uj Monitor. Η οθόνη αυτή είναι εφοδιασμένη με ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση και θύρα USB Type-C, συμπληρώνοντας άψογα την εικόνα του επιτραπέζιου υπολογιστή.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.