ειδήσεις

Δύο νέα USB flash drives ανακοίνωσε η Team Group

Η Team Group ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα δύο νέων USB flash drives τα οποία υποστηρίζουν ταχύτητες USB 3.1 Gen1 (USB 3.0). Το ένα είναι το T162, Με ιδιαίτερη σχεδίαση η οποία κέρδισε το Golden Pin Design Award, ενώ το δεύτερο είναι το M161 το οποίο έρχεται με υποστήριξη Type-C OTG(On-The-Go).
Το T162 έχει σχήμα δακτυλίου και ξεχωρίζει έναντι άλλων τυπικών USB drives. Ο δακτύλιος του επιτρέπει το εύκολο κράτημα του USB flash drive, ενώ η δυνατότητα περιστροφής του κατά 360 μοίρες, μειώνει τις πιθανότητες να δημιουργείται πρόβλημα στην τοποθέτησή του, λόγω άλλων συσκευών που μπορεί να είναι συνδεδεμένες σε διπλανές θύρες. Το T162 έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ταυτόχρονα και εμφανίσιμο, αλλά και πρακτικό στην χρήση. Όσον αφορά τς επιδόσεις, στον τομέα της ανάγνωσης η ταχύτητα φτάνει τα 85MB/sec, ενώ στην εγγραφή και στα μοντέλα των 32GB και πάνω, τα 20MB/sec. Θα κυκλοφορήσει σε χωρητικότητες από 16GB έως και 128GB και σε δύο χρώματα, μια απόχρωση του ροζ και μια απόχρωση του γαλάζιου. Το M161 ακολουθάει πιο στάνταρ σχεδίαση και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η υποστήριξη λειτουργίας OTG (On-The-Go).
Η υιοθέτηση Type C σύνδεσης επιτρέπει στο M161 να είναι future proof, αλλά και να μπορεί να συνδεθεί σε μια οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Type C υποδοχή, με οποιαδήποτε φορά, χαρακτηριστικό της υποδοχής αυτής. Διαθέτει και την συνήθη υποδοχή Type A, για σύνδεση σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στον τομέα των επιδόσεων, είναι στα ίδια επίπεδα με το T162. Θα διατίθεται σε χωρητικότητες από 16GB έως και 128GB και σε χρυσή απόχρωση.

About Freegr network

Από το Blogger.