ειδήσεις

Έρχεται η δωρεάν έκδοση του PES 2017

Η Konami θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι e-ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το PES 2016 Trial Edition για PS4, Xbox one, PS3 και PC. Αυτή θα είναι μια δωρεάν προς όλους έκδοση, η οποία θα εστιάζει περισσότερο στα παιχνίδια του PES League eSports Division. Οι παίχτες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν χρήματα, θα έχουν την δυνατότητα μέσω της Trial έκδοσης να διαγωνιστούν στο PES League με άλλους αντιπάλους από όλο τον κόσμο. Η Konami διαχειρίζεται το PES League τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να το προσφέρει στο ευρύτερο κοινό με σκοπό να εδραιώσει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην competitive σκηνή που αξίζει 493 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το industry-intelligence firm Newzoo.
Η Konami θέλει να ξεφύγει από το παραδοσιακό game development και να στραφεί προς τα mobile και τα δωρεάν παιχνίδια προς όλους. Έχει σταματήσει να επικεντρώνεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για τις παραδοσιακές κονσόλες (εκτός του Metal Gear Solid και του PES). Tα τελευταία 2 χρόνια ακύρωσε όλη την σειρά παιχνιδιών Silent Hill και κυκλοφόρησε παιχνίδια όπως το Yu-Gi-Oh Duel Links και Bomberman Competition για κινητές συσκευές. Με το PES 2017 Trial Edition, η Konami προσπαθεί να αυξήσει το “μερίδιο” της στα παιχνίδια ποδοσφαίρου, τόσο στις κονσόλες αλλά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε αυτή την έκδοση οι παίχτες θα έχουν πρόσβαση σε εννέα fully licensed ομάδες. Θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ομάδες για να διαγωνιστούν σε exhibition matches offline, αλλά η πραγματική πρόκληση θα είναι στο online mode.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο επίσημο site του PES League, να κατεβάσουν την δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού και να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Το PES League 2017 αρχίζει τον Δεκέμβριο. Αυτή την στιγμή οι περισσότεροι eSports τίτλοι διατίθονται δωρεάν. Το League of Legends και η Dota 2 είναι τα 2 πιο αξιόλογα παραδείγματα, γιατί έχουν ένα πολυάριθμο ακροατήριο κατά την διάρκεια των μεγάλων τους τουρνουά. Αυτό εν μέρη βασίζεται στο ότι είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια από τους εκατομμύρια παίχτες σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα κατεβάσουν εντελώς δωρεάν και να τα τρέξουν ακόμη και σε ένα low-end PC. Το PES 2017 Trial Edition θα έχει υψηλότερες απαιτήσεις συγκριτικά με άλλα δωρεάν παιχνίδια αλλά θα κυκλοφορήσει και για αρκετές κονσόλες.

About Freegr network

Από το Blogger.