τεχνολογία

Biostar Hi-Fi A85X: Νέα μητρική με socket FM2

Η Biostar μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενημέρωσε για την διαθεσιμότητα της Biostar Hi-Fi A85X, η οποία πρόκειται για μια high-end ATX μητρική που θα μπορεί να φιλοξενήσει τους νέους επεξεργαστές της AMD, Trinity Fusion APUs και θα βασίζεται στο πολυαναμενόμενο FM2 socket. Κάνοντας χρήση του chipset Α85Χ και ενσωματώνοντας αξιόπιστα υλικά, η συγκεκριμένη μητρική διαθέτει την απαιτούμενη σταθερότητα και αξιοπιστία που αναζητά κάθε χρήστης. Για τους πιο ανήσυχους με την βοήθεια του προγράμματος T-overclocker μπορεί να αναδείξει τις επιπλέον αρετές της, απογειώνοντας τις επιδόσεις σε σχέση με τις reference συχνότητες. Βλέποντας τα τεχνικά της χαρακτηριστικά παρατηρούμε ότι η υλοποίηση της Biostar προσφέρει native support SuperSpeed USB 3.0 καθώς και πλήρης υποστήριξη στην τεχνολογία Dual Graphics με Hybrid CrossFireX.
Στο PCB κάνουν την εμφάνιση τους τέσσερις υποδοχές μνημών DDR3, οι οποίες είναι συμβατές τόσο με το πρότυπο XMP όσο και με την τεχνολογία Dual Channel, με μέγιστη χωρητικότητα 64GB και μέγιστη υποστηριζόμενη συχνότητα τα 2400MHz (OC). Επιπλέον στον τομέα της συνδεσιμότητας θα συναντήσουμε 7 x SATA 6Gb/s ports, 1 x eSATA 3Gb/s connector ενώ δεν θα λείψουν οι υποδοχές USB 2.0 και USB 3.0.
Οι υποψήφιοι αγοραστές της θα εκτιμήσουν επίσης τα 3 x PCI-Express 3.0 x16 slots με υποστήριξη 3 way SLI™ ή CrossFireX™ Technology, τις τρεις υποδοχές για κάρτες PCIe 2.0 x1, Gigabit LAN controller (Realtek RTL8111F) καθώς και τους τέσσερις προσαρμογείς οθόνης (DVI, D-Sub, DisplayPort και HDMI). Όπως φαίνεται μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην βελτιστοποίηση της απόδοσης του ήχου αλλά και της εικόνας, μέσω των τεχνολογιών Puro Hi-Fi και THX TruStudio Pro (που έχει αναπτυχθεί από την Creative και την THX) αλλά και Lucid MVP δίνοντας την υπόσχεση για ακόμα υψηλότερη οπτικοακουστική εμπειρία πέρα από τα τετριμμένα. Μια νέα λειτουργία πρόκειται να κάνει την εμφάνιση της με την ονομασία SmartSpeedLAN, για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις σε όσους αναζητούν ταχύτερο δίκτυο. Τέλος να αναφέρουμε ότι η Biostar Hi-Fi A85X συνοδεύεται από πιστοποιητικό πλήρους συμβατότητας με το επερχόμενο λειτουργικό της Microsoft, Windows 8 ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή λιανικής πώλησης της.

About Freegr network

Από το Blogger.