τεχνολογία

Kingston HyperX Predator: επίσημα νέα RAM Modules

Η Kingston Technology Εurope Ltd., μέλος της Kingston Technology Company, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε στη Gamescom την επίσημη κυκλοφορία των νέων high-end RAM Modules με την ονομασία Kingston HyperX Predator. Οι νέες μνήμες DRAM έρχονται με απώτερο σκοπό την συμπλήρωση της σειράς HyperX, διαθέτοντας υψηλότερες ταχύτητες, χαμηλότερες αποκρίσεις χρόνου (latencies) και μεγαλύτερες χωρητικότητες. Όπως γίνεται κατανοητό, η νέα σειρά απευθύνεται σε ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν το σύστημα τους στα άκρα με ασυναγώνιστες ταχύτητες και hardware μέγιστης επίδοσης.
Με τη νέα ψύκτρα, επιτυγχάνεται ένας πιο επιθετικός σχεδιασμός, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη διάχυση της θερμότητας ώστε να μεγιστοποιεί την αξιοπιστία της μνήμης. Oi μνήμες είναι συμβατές με το πρότυπο Intel XMP 1.3 και έχουν δοκιμαστεί στις κορυφαίες μητρικές της αγοράς. Οι overclockers μπορούν εύκολα να φτάσουν τα συστήματά τους στα άκρα, επιλέγοντας ένα προφίλ στο BIOS, χωρίς να χρειάζονται χειροκίνητες προσαρμογές.
Συμφωνα με τα λεγομενα του Οδυσσέα Σκαρπίδη, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα:
"Η αγορά του PC Gaming είναι μεγάλη και αναπτυσσόμενη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεισφέρουμε στην αγορά αυτή με τα νέα και πιο επιθετικά kits μνήμης HyperX Predator. Οι χρήστες απαιτήσεων θα ζήσουν την εμπειρία υψηλότερων επιδόσεων, δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε περιβάλλοντα multitasking και γενικότερα ενός πιο γρήγορου συστήματος, χάρη στις κορυφαίες ρυθμίσεις της μνήμης, επιλεγμένες και δοκιμασμένες από τους μηχανικούς της Kingston"
Οι μνήμες HyperX Predator είναι διαθέσιμες σε ταχύτητες μέχρι 2666 ΜΗz με CAS latencies 9 και 11 και σε χωρητικότητες από 8GB έως 32GB διαμορφωμένα σε dual και quad channel kits.
Όλα τα προϊόντα μνήμης HyperX της Kingston συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο HyperX Memory | Kingston
Χαρακτηριστικά Kingston HyperX Predator
• Χωρητικότητα:8GB, 16GB, και 32GB σε kits των 2 και 4
• Συχνότητα (ταχύτητα):1600MHz-2666MHz
• CAS Latency: CL9, CL11
• Τάση: 1.5v -1.65v λειτουργική τάση επιτρέπει το σταθερό overclocking
• XMP Certified: Higher-performing frequencies, timings and voltage are attainable by simply enabling Intel’s Extreme Memory Profile.
• Συμβατότητα: Σχεδιασμένο ειδικά για τα Intel chipsets P55, H67, P67, Z68, H61, Z77 αλλά και για AMD chipsets όπως το A75, A87, A88, A89, A78, και E35 (Fusion)
• Αξιοπιστία: 100% δοκιμασμένο
• Εγγύηση: Εγγύηση εφ’όρου ζωής, Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη

About Freegr network

Από το Blogger.