καινοτομία

Η Samsung διευρύνει τα όρια της καινοτομίας

Η Samsung Electronics Co., Ltd, πρωτοπόρος εταιρεία στα ψηφιακά μέσα και στις ψηφιακές τεχνολογίες σύγκλισης, αποκάλυψε σήμερα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA 2012 το όραμα της για την αγορά ηλεκτρικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων της 55ιντσών ES9500 OLED TV, των επαναστατικών ψυγείων Space Max, των οικολογικών ecobubble πλυντηρίων, του GALAXY Note ΙΙ καθώς και της GALAXY Camera.
Το AllShare επισημάνθηκε επίσης ως η πλατφόρμα περιεχομένου που παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη σύνδεση και καλύτερο έλεγχο. Η πλήρης προϊοντική γκάμα της εταιρείας θα παρουσιαστεί από 31 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες 20 και 5.1, στο εκθεσιακό κέντρο Messe του Βερολίνου.
Οι τηλεοράσεις νέας γενιάς επαναπροσδιορίζουν την οπτική εμπειρία
Με την πολυ-αναμενόμενη πρώτη, πανευρωπαϊκά, αποκάλυψη της 55-ιντσών OLED TV ES9500 και της 75-ιντσών LED ES9000 Smart TV η εταιρεία στόχο έχει να ενισχύει την ηγετική της θέση στη βιομηχανία των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών.
Με απόλυτη ποιότητα εικόνας, συναρπαστικό περιεχόμενο και διαδραστικές εμπειρίες, οι πρόσφατες προσφορές της Samsung οδηγούν τη θέση της ως το νούμερο ένα κατασκευαστή τηλεοράσεων στον κόσμο για επτά συνεχόμενα έτη.
«Έχουμε υψηλές προσδοκίες για το μέλλον» ανέφερε ο Boo-Keun Yoon του τομέα Consumer Electronics της Samsung. «Μέχρι το 2015, ελπίζουμε να γιορτάσουμε μια δεκαετία ως οι Νο1 κατασκευαστές τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο».
Η 55-ιντσών ES9500 OLED TV της Samsung με την απεριόριστη αναλογία αντίθεσης, πλουσιότερα χρώματα και ταχύτερο χρόνο απόκρισης, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στη βιομηχανία της τηλεόρασης.
Η ES9500 αναπαράγει ζωντανά χρώματα που είναι 20% τοις εκατό πιο πλούσια από ό, τι εκείνα που βρίσκονται στις τηλεοράσεις LED, δημιουργώντας μια πιο έντονη οπτική εμπειρία. Η τεχνολογία επίσης διαφοροποιεί μεταξύ διαφόρων βαθμών της απόχρωσης του μαύρου, παρέχοντας απαράμιλλη λεπτομέρεια σε σκιές, σχήματα και ανεπαίσθητα χρώματα.
Χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή πηγή φωτός, το ES9500 προσφέρει χρόνους απόκρισης που είναι χιλιάδες φορές πιο γρήγοροι από την LCD τηλεόραση, αναπαράγοντας τις σκηνές δράσης και τα αθλητικά παιχνίδια χωρίς θαμπάδα κινήσεων και επιδεικνύοντας ρεαλιστική 3D εμπειρία που είναι ουσιαστικά απελευθερωμένη από παρασιτικές παρεμβολές. Η OLED TV της Samsung έρχεται εξοπλισμένη με τη Samsung Multi View, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να παρακολουθήσουν δύο διαφορετικές εκπομπές ταυτόχρονα σε μία πλήρη οθόνη - με τη δυνατότητα να ακούσουν κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά με τη χρήση των Multi View 3D γυαλιών της Samsung με ενσωματωμένα ακουστικά.
Αυτή η άνευ προηγουμένου δυνατότητα καθίσταται εφικτή από τις υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας της OLED TV και του καινοτόμου ασύρματου συστήματος ήχου της Samsung.
Για τους καταναλωτές που θέλουν μεγάλη οθόνη, προηγμένο σχεδιασμό και εμπλουτισμένη ποιότητα εικόνας, η Samsung παρουσίασε σήμερα την 75-ιντσών LED ES9000 Smart TV.
Με ένα απίστευτα λεπτό πλαίσιο 7,9 χιλιοστών και ένα εκπληκτικό ροζ-χρυσό φινίρισμα, η ES9000 προσθέτει μια αίσθηση διαχρονικής πολυτέλειας και κομψότητας σε οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση.
Μία κρυφή pop-up φωτογραφική μηχανή ολοκληρώνει τον προηγμένο σχεδιασμό, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαύσει πλήρως την εμπειρία που προσφέρει η απόδοση της μεγαλύτερης Samsung Smart TV.
Ιδιαίτερα σημαντικό, όμως, είναι ότι τόσο η ES9500 OLED TV όσο και η ES9000 Smart TV παρέχουν στους καταναλωτές μοναδικές εμπειρίες, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν ελεύθερα και να ανακαλύψουν από μόνοι τους, είτε μέσα από χαρακτηριστικά, όπως το Smart Interaction, που περιλαμβάνει τις λειτουργίες ελέγχου φωνής, ελέγχου κίνησης και αναγνώρισης προσώπου είτε μέσα από προηγμένο, έξυπνο περιεχόμενο, που παρέχεται μέσω μοναδικών εφαρμογών, παιχνιδιών και υπηρεσιών.

About Freegr network

Από το Blogger.