τεχνολογία

Quadcore σύστημα σε συσκευασία Pico-ITX

Η VIA Technologies, Inc, εταιρία που ειδικεύεται σε μικρά και αποδοτικά συστήματα παρουσίασε σήμερα το νέο VIA EPIA-P910 Pico-ITX, μία Pico-ITX πλακέτα που περιλαμβάνει το νέο VIA VX11H MSP μαζί με έναν επεξεργαστή VIA QuadCore E-Series. Οι πολλές δυνατότητες για συνδέσεις με οθόνες καθώς και οι επιδόσεις του, κάνουν το VIA EPIA-P910 Pico-ITX την ιδανική πλατφόρμα για πολύ μικρές συσκευές με εφαρμογές σε θέματα logistics, διαχείρισης στόλου και ιατρικές εφαρμογές.
Το VIA EPIA-P910 Pico-ITX είναι η πρώτη εφαρμογή που περιλαμβάνει το VIA VX11H MSP που προσφέρει όλες τις τελευταίες δυνατότητες σε θέματα γραφικών, όπως υποστήριξη DirectX 11 και δυνατότητα 3D stereoscopic display. Συνδυάζεται με έναν τετραπύρηνο VIA QuadCore E-Series επεξεργαστή στο 1,0GHz και προσφέρει υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση και δυνατότητες όπως έξοδος HDMI και USB 3.0.
Σύμφωνα με τον Epan Wu, επικεφαλή του VIA Embedded Platform Division, "Το VIA EPIA-P910 προσφέρει τις πιο καινούργιες τεχνολογίες από την VIA όπως το VIA VX11H MSP και τον VIA QuadCore E-Series επεξεργαστή." "Προσφέρει υψηλές επιδόσεις και πολλές δυνατότητες σε θέματα εικόνας, κάτι που κάνει τους σχεδιαστές embedded συστημάτων να καινοτομήσουν στον σχεδιασμό συστημάτων."
Το VIA EPIA-P910 βασίζεται στο απίστευτα μικρό Pico-ITX form factor με διαστάσεις 100 mm x 72 mm. Έρχεται με τον VIA QuadCore E-Series επεξεργαστή στο 1,0GHz και το VIA VX11H MSP και υποστηρίζει μέχρι 8GB 1333MHz DDR3 μνήμης, HD audio, HDMI, VGA και LVDS συνδέσεις εικόνας καθώς και hardware HD video decoder με την χρήση του VIA Chromotion 5.0 video processor. Υπάρχει ακόμα υποστήριξη για ακόμα έξι USB 2.0, σύνδεση LPC και SMBus, PS/2, βύσματα ήχου, τέσσερα ζευγάρια DIO και δύο υποδοχές UART. Στο πίσω μέρος υπάρχουν υποδοχή HDMI 1.4a, VGA, δύο USB 3.0 και GigaLAN.

About Freegr network

Από το Blogger.