τεχνολογία

Εκρηκτικές ταχύτητες Gigabit έως 1,07 Gbps στη Βόρεια Αμερική

Οι ταχύτητες αυτές, οι οποίες επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια εργαστηριακής δοκιμής της Ericsson, αποτελούν κομμάτι της συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας LTE... 
H Verizon, η Ericsson και η Qualcomm Technologies Inc., θυγατρική της Qualcomm Incorporated, έσπασαν το φράγμα του 1 Gigabit. Οι τρεις εταιρείες προχώρησαν σε ένα καινοτόμο επίτευγμα χωρίς προηγούμενο στον τομέα τους: με εμπορικές δικτυακές υποδομές και προϊόντα πυριτίου πέτυχαν ταχύτητες 1,07Gbps (gigabit ανά δευτερόλεπτο) στην κατερχόμενη ζεύξη, χρησιμοποιώντας το μόντεμ SnapdragonTM X20 LTE της Qualcomm®, το οποίο είναι το πρώτο μόντεμ που έχει παρουσιαστεί στην αγορά και υποστηρίζει ταχύτητες LTE κατηγορίας 18. 
Οι ταχύτητες αυτές, οι οποίες επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια εργαστηριακής δοκιμής της Ericsson, αποτελούν κομμάτι της συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας LTE. Η επίτευξη της ταχύτητας των 1,07 Gbps ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση για Gigabit LTE με τη βοήθεια της τεχνολογίας LAA (License Assisted Access). Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ταχύτητα των 1,07 Gbps κατέστη δυνατή με χρήση τριών μόνο φορέων φάσματος FDD (Frequency Division Duplex με χωριστές συχνότητες μετάδοσης και λήψης) στα 20MHz, επιτυγχάνοντας νέα επίπεδα αποδοτικότητας φάσματος για εμπορικές συσκευές και δίκτυα.Αυτά τα επίπεδα αποδοτικότητας θα καταστήσουν δυνατή την παροχή εμπειριών της τάξης του 1 Gigab.

About Freegr network

Από το Blogger.