τεχνολογία

Windows 10: Αποκτήστε τα εντελώς δωρεάν και τώρα

Επίσημα, η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 για τους χρήστες των Windows 7 και 8 έχει λήξει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο, αν ακόμη δεν έχετε κάνει τη μετάβαση στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας, υπάρχουν ακόμα δύο δωρεάν και νόμιμοι τρόποι για να το κάνετε. Όπως μεταφέρει το Techspot, οι δύο συγκεκριμένοι τρόποι εξακολουθούν να λειτουργούν από όταν έληξε η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης.
Ο πρώτος από αυτούς είναι να εκμεταλλευτείτε το ‘παραθυράκι’ των υποβοηθητικών τεχνολογιών. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ίδια την Microsoft, αν χρησιμοποιείτε τις τεχνολογίες υποβοήθησης των Windows, έχετε ακόμα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε την προσφορά αναβάθμισης. Αν και κάποιος μπορεί να θεωρεί ανήθικη τη χρήση αυτής της μεθόδου, η προσφορά δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά γενικότερα σε όσους χρησιμοποιούν την Cortana, τα keyboard shortcuts, την αναγνώριση φωνής και τα άλλα βοηθητικά εργαλεία των Windows. H Microsoft ποτέ δεν έχει κάνει κάποιον έλεγχο, αφού απεναντίας είναι χαρούμενη με την αύξηση της βάσης χρηστών των Windows 10. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρεάν αναβάθμιση πατώντας εδώ.
Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το κλειδί των Windows 7 ή Windows 8 που έχετε ήδη. Επί ένα χρόνο ο συγκεκριμένος τρόπος εξακολουθεί να λειτουργεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το επίσημο Windows 10 media creation tool και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης να βάλετε το κλειδί του παλιού σας λειτουργικού. Αν και οι δύο τρόποι που περιγράφονται παραπάνω λειτουργούν ακόμα και μέχρι και την ημερομηνίας της δημοσίευσης του άρθρου, η Microsoft ενδέχεται να τους σταματήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

About Freegr network

Από το Blogger.