ειδήσεις

Η GIGABYTE αποκαλύπτει την δυνατή X399 AORUS Μητρική!

Εάν σκοπεύετε να μπείτε στην αγορά των Ryzen Threadripper, η GIGABYTE έχει να δείξει το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, την X399 AORUS Gaming 7! Η μητρική περιλαμβάνει πλήθος από καλούδια που θα χρειαστεί κάποιος που χτίζει PC με κάποιον Threadripper μαζί με την γνωστή ποιότητα της GIGABYTE. Μιας και οι επεξεργαστές χρησιμοποιούν πλήθος από PCIe lanes, η GIGABYTE βάλθηκε να βρει τρόπους για την πλήρη αξιοποίησή τους, κάτι που φυσικά είναι καλό για τον τελικό χρήστη!
 Έτσι στο PCB συναντάμε 5 PCIe υποδοχές, τρεις M.2 θύρες για ταχύτατους NVMe SSDs και οκτώ DIMM slots για quad channel διατάξεις με χρονισμούς και μέχρι τα 3600 MHz σε κατάσταση OC. Φυσικά μια μητρική αυτού του βεληνεκούς δε θα μπορούσε να μην έχει και RGB φωτισμό. Η X399 AORUS Gaming 7 ενσωματώνει RGB στο chipset, τις PCIe και το ARMOR στις I/O θύρες προσφέροντας έτσι πλούσιο φως στο εσωτερικό του συστήματος. Παράλληλα δίνονται δύο επιπλέον υποδοχές για τοποθέτηση άλλων δύο LED strips και έλεγχό τους από το RGB Fusion software. Όσον αφορά την αξιοπιστία, η GIGABYTE αναφέρεται και στο εκλεπτυσμένο κύκλωμα τροφοδοσίας με black caps που υπόσχονται διάρκεια ζωής έως και 100.000 ώρες! Ε
κτός από αυτά υπάρχουν και αρκετά χαρακτηριστικά που θα αγαπήσουν οι gamers, όπως για παράδειγμα το σύστημα ήχου της Creative SoundBlaster 720, ένα κύκλωμα ήχου που υποστηρίζει και το ScoutRadar Display για την εύρεση του εχθρού από την προέλευση του ήχου. Για την ώρα η GIGABYTE δεν αναφέρθηκε στη προτεινόμενη τιμή της μητρικής όμως στην Ευρώπη τη βρίσκουμε κοντά στα 400€.

About Freegr network

Από το Blogger.