ειδήσεις

Microsoft: Ενισχύονται τα Windows Insider Updates

To πρόγραμμα Windows Insider Preview προσφέρει μια εικόνα για το τι έρχεται στα Windows και μετά το Fall Creators Update. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Skip Ahead μπορούν να δουν μια προεπισκόπηση των όσων θα έρθουν στο οικοσύστημα των Windows 10, μετά από το Fall Creators Update. 
Η κωδική ονομασία για το πακέτο αυτό των αλλαγών και αναβαθμίσεων είναι Redstone 4. Εάν κάποιος δεν θέλει να πάει κατευθείαν εκεί, θα μπορεί να μένει στα builds των Redstone 3/ Fall Creators Update. Μία άλλη σημαντική αλλαγή που επιφυλάσσει η Microsoft για τους Windows Insiders, εκτός από τις διορθώσεις bugs που προσφέρει το πακέτο αναβάθμισης 16273 είναι ότι τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από το Insider Preview Program τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν το Windows 10 S και να ξεκινήσουν από εκεί τα Preview Builds που θα διανείμει σταδιακά η Microsoft σε όσους έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. 
Τα Windows 10 S θα μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιονδήποτε υπολογιστή τρέχει Windows 10 Pro, Education, Enterprise αυτή τη στιγμή, παρακάμπτοντας τις ρυθμίσεις του χρήστη και διαγράφοντας τις εφαρμογές του, κρατώντας όμως τα προσωπικά του αρχεία. Επομένως είναι απαραίτητο να γίνει πρώτα ένα καλό backup του υπολογιστή, προτού να γίνει η εγκατάσταση του νέου λειτουργικού συστήματος.

About Freegr network

Από το Blogger.