ειδήσεις

Η Razer έχει Chroma στους gamers του Xbox

Η γνωστή κατασκευάστρια φορητών υπολογιστών καθώς και περιφερειακών για υπολογιστές και κονσόλες ανακοίνωσε το χειριστήριο Wolverine Ultimate για PC και Xbox. Το officially-licensed χειριστήριο σχεδιάστηκε για να προσφέρει μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης και διαθέτει D-Pads αλλά και thumbsticks που μπορούν να αλλάξουν με άλλα, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη καθώς και έξι σκανδάλες και πλήκτρα που μπορούν να γίνουν remapped.
Το όμορφο χειριστήριο ενσωματώνει μία λωρίδα φωτισμού RGB φέρνοντας το Razer Chroma στους gamers του Xbox για πρώτη φορά, και επιτρέποντας τους να επιλέξουν τον φωτισμό που επιθυμούν από 16,8 εκατομμύρια χρώματα σε διάφορα “παλλόμενα” μοτίβα και συνδυασμούς. Αν παρόλα αυτά δεν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, μπορείτε απλώς να επιλέξετε το… “static mode”. “
Επενδύσαμε πολύ χρόνο στην ανάπτυξη του Razer Wolverine Ultimate επειδή επιθυμούσαμε να τα κάνουμε όλα σωστά” δήλωσε ο co-founder και CEO της εταιρείας, Min-Liang Tan. “Χάρη στα ατελείωτα πρωτότυπα και στις συμβουλές και τα σχόλια επαγγελματιών gamers, είμαστε περήφανοι που επιτέλους λανσάρουμε ένα νέο υποψήφιο για το στέμμα” (του καλύτερου χειριστηρίου) συμπλήρωσε. To Wolverine Ultimate θα διατεθεί από τον Σεπτέμβριο με τιμή €179,99.
 Site: Engadget,insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.