ειδήσεις

HTC U11:update για 1080p βίντεο στα 60 fps

Ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες το update για τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p στα 60 fps για το HTC U11. Το HTC U11 είναι ο φετινός εκπρόσωπος του Κορεάτη κολοσσού που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις πολλών youtubers και αναλυτών τεχνολογικών sites. Με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 835, κάμερα 12 Megapixel και την μοναδική τεχνολογία Edge Sense, πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση και διαφορετική από εκείνες των ανταγωνιστών. 
Πριν από λίγες ώρες η HTC ξεκίνησε την διάθεση ενημέρωσης με την προσθήκη ενός σημαντικού χαρακτηριστικού. Συγκεκριμένα, το update μεγέθους 663 MB φέρνει σε όλους τους χρήστες του U11 τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p στα 60 fps. Η Κορεάτικη εταιρεία είχε δεσμευτεί για την συγκεκριμένη δυνατότητα κατά την ανακοίνωση της ναυαρχίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το γνωστό site (ανά τους φίλους της φωτογραφίας) DxOMark κατατάσσει το U11 πρώτο στην σχετική λίστα με τα καλύτερα “φωτογραφικά” smartphones, έχοντας συνολικό σκόρ 90. Πίσω του βρίσκονται τόσο τα Galaxy S8/S8+, όσο και τα iPhone 7 / 7 Plus. 
Ουσιαστικά, η υψηλών προδιαγραφών κάμερα του κινητού έγινε ακόμα καλύτερη, με την προσθήκη μιας δυνατότητας που πολλοί θα εκτιμήσουν. Όλο αυτό τον καιρό το U11 μπορούσε να προχωρήσει σε λήψη βίντεο 4K, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν το Full HD, κυρίως λόγω του μεγάλου μεγέθους των αρχείων 2160p. Εκτός της προαναφερθείσας προσθήκης, η ενημέρωση θα εγκαταστήσει στο smartphone το ανανεωμένο λογισμικό ασφαλείας του Android, ενώ επίσης θα γίνουν και βελτιώσεις στο σύστημα. 
Η πρώτη περιοχή που δέχθηκε την ενημέρωση είναι το Hong Kong. Αναμένεται πως μέσα στις επόμενες ώρες / ημέρες το update θα γίνει διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα παγκόσμια. Αν έχετε το U11 στην κατοχή σας, είναι θέμα χρόνου μέχρι να είστε σε θέση να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε υψηλή ανάλυση και εναλλαγή των καρέ. Φυσικά, μέσα στους επόμενους μήνες η HTC θα προχωρήσει και στην διάθεση του Android O.

About Freegr network

Από το Blogger.