ειδήσεις

Η Microsoft ανακοινώνει τα Windows 10 Pro

Η νέα έκδοση Windows 10 Pro φιλοδοξεί να βρει τη θέση της στους σταθμούς εργασίας μίας μοντέρνα επιχείρησης. Τα Windows 10 Pro έχουν το Resilient File System, μαζί με την υποστήριξη για μνήμη τύπου NVDIMM-N, ενώ επιτρέπουν την ταχύτερη επικοινωνία με υψηλών επιδόσεων hardware που μπορεί να περιλαμβάνει έως και 4 CPUs και μνήμη συνολικής χωρητικότητας 6 ΤΒ. 
Για να υπάρχει μία συγκριτική τάξη μεγέθους, οι απλές εκδόσεις των Windows 10 υποστηρίζουν έως και 2 CPUs, με μνήμη συνολικής χωρητικότητας 2 TB. Ουσιαστικά, τα Windows 10 Pro θέλουν να δώσουν σε επιχειρήσεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ακόμα πιο ισχυρό hardware που να διευκολύνει την καθημερινή εργασία. Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των Windows 10 Pro είναι το Resilient File System, το οποίο επιτρέπει την άμεση διόρθωση σφαλμάτων σε πολύ μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από τα απλά Windows 10. 
To SMB Direct, από τη μεριά του, διευκολύνει την ταχεία πρόσβαση σε δεδομένα ενός υπολογιστή από τους άλλους υπολογιστές του ίδιου δικτύου. Μαζί με την παρουσίαση των Windows 10 Pro, η Microsoft ανακοίνωσε την υποστήριξη των επεξεργαστών των οικογενειών Intel Xeon ή AMD Opteron στο νέο λειτουργικό σύστημα για όσους ενδιαφέρονται για μία υλοποίηση server. Οι κατασκευαστές αναμένεται να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Pro και να παρουσιάσουν high end προτάσεις με το νέο λειτουργικό.

About Freegr network

Από το Blogger.