τεχνολογία

CES 2018: Nano IPS με HDR600 και ανάλυση 5K

Στην επερχόμενη έκθεση CES, η LG Electronics πρόκειται να παρουσιάσει νέες οθόνες, οι οποίες είναι τεχνολογίας Nano IPS και υποστηρίζουν HDR600 για ακόμη μεγαλύτερο δυναμικό εύρος ενώ είναι συμβατές με Thunderbolt 3. Η νέα οθόνη 32-ιντσών UHD 4K της LG, 32UK950 είναι η πρώτη τεχνολογίας Nano IPS. Η τεχνολογία Nano IPS περιλαμβάνει την εφαρμογή σωματιδίων (μεγέθους νανομέτρου) στα LED της οθόνης για την απορρόφηση των πλεονασματικών μηκών κύματος φωτός. Χάρη στο παραπάνω χαρακτηριστικό, βελτιώνεται σημαντικά η ένταση και η καθαρότητα των χρωμάτων στην οθόνη για πιο ακριβή και ζωντανή εμπειρία προβολής.
Η οθόνη υποστηρίζει το 98% της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και είναι ιδανική για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαίσια αναπαραγωγή χρώματος με την υποστήριξη του προτύπου HDR 600. Το 4-Side Edge Borderless μοντέλο LG 32UK950 υποστηρίζει Thunderbolt 3 για 4K “daisy chaining” και συνδέεται εύκολα με Macbook Pro μέσω ενός καλωδίου.
Το ένα καλώδιο Thunderbolt 3 της οθόνης μεταδίδει περιεχόμενο 4K και ήχο, παρέχοντας ταυτόχρονα αρκετή ενέργεια για την τροφοδοσία ενός φορητού υπολογιστή 60W, απλοποιώντας έτσι κάθε χώρο εργασίας. H 34-ιντσών LG UltraWide οθόνη 34WK95U υποστηρίζει ευρεία γκάμα χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια και μεγάλες γωνίες θέασης προβάλλοντας ως πλεονέκτημα την ανάλυση 5Κ (5120 x 2160 pixels). Η πρώτη 21:9 5Κ UltraWide οθόνη της LG απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που εκτελούν ταυτόχρονα πολλαπλές απαιτητικές εργασίες όπως επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών ή ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών.

About Freegr network

Από το Blogger.