τεχνολογία

HTC U11: Το τηλέφωνο που ακούει και αισθάνεται

Το HTC U11 έρχεται με πλευρές ευαίσθητες στην πίεση, προσφέροντας έτσι έξτρα λειτουργίες, όταν πιέζουμε το πλαίσιό του. H συσκευή έχει κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί, με το δεύτερο να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του. Φυσικά το HTC U11 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, με πιστοποίηση IP67. 
Η οθόνη της συσκευής είναι στις 5.5 ίντσες, τεχνολογίας Super LCD5 και ανάλυσης QHD. Η ανάλυση παράγει 534ppi πυκνότητα σε pixels. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον πανίσχυρο Snapdragon 835, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Adreno 540. Φωτογραφικά έχουμε μια πολύ δυνατή κάμερα στο πίσω μέρος στα 12MP, με φακό διαφράγματος f/1.7 
Αναφορικά με τις φθηνότερες συσκευές που θα δούμε από την HTC το 2018, η μια αναμένεται να είναι ένα mid-range smartphone παρόμοιο του U11+, αλλά με ασθενέστερα χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την τιμή του. Μάλιστα, το κινητό ενδέχεται να παρουσιαστεί στην CES που θα διεξαχθεί σε μερικές ημέρες. Αν υπάρξει κάποιο άλλο μοντέλο, εκείνο θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος, μάλλον μετά την ανακοίνωση του top-tier εκπροσώπου. Εν ολίγοις, η νέα χρονιά θα επιφυλάσσει σίγουρα δύο HTC smartphones, ενώ ίσως προστεθεί κάποιο ακόμα μετά τα προαναφερθέντα.

About Freegr network

Από το Blogger.