τεχνολογία

Gaming οθόνη 27GK750F-B με υποστήριξη 240Hz

Ένα νέο monitor παρουσίασε η LG, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν εξαιρετικά στρωτή και ομαλή εμπειρία gaming. Η οθόνη 27GK750F-B βασίζεται σε πάνελ τεχνολογίας TN και αναλογία πλευρών 16:9 που επιδεικνύει διαγώνιο 27 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Αν και το συγκεκριμένο πάνελ δεν προσφέρει τη χρωματική ακρίβεια και την ευκρίνεια ή τη ζωντάνια που προσφέρουν άλλα διαφορετικών τεχνολογιών (για παράδειγμα καλύπτει το 72% της γκάμας του χρωματικού πρότυπου NTSC) ωστόσο λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλότερα frame rates και response times. 
Η LG υποστηρίζει πως ο χρόνος απόκρισης τρέχει τυπικά στα 2ms αλλά με ενεργοποιημένο το backlight strobing μπορεί να φτάσει και το 1ms μέσω της χρήσης της τεχνολογίας MBR (Motion Blur Reduction) που όμως δεν λειτουργεί σε συνδυασμό με FreeSync. Το πλεονέκτημα ωστόσο της συγκεκριμένης οθόνης είναι η υποστήριξη refresh rate στα 240Hz και επομένως είναι σε θέση να απεικονίσει τα 240fps σε ανάλυση 1080p που μπορούν να αποδώσουν οι σημερινές καλές κάρτες γραφικών. 
Η μέγιστη φωτεινότητα της επίσης φτάνει τα 400cd/m² ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την υποστήριξη της τεχνολογίας AMD FreeSync. Η LG λέει επίσης πως η 27GK750F-B υποστηρίζει τη τεχνολογία Black Stabilizer που καθιστά φωτεινότερες τις σκοτεινές περιοχές, καθώς και Crosshair αλλά και άλλες τεχνολογίες που βρίσκουν εφαρμογή σε παιχνίδια τύπου FPS και RTS.
techpowerup,insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.