τεχνολογία

ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ νέα LG Gram laptops!

Στην CES 2018, η LG Electronics (LG) θα ανακοινώσει τους πιο πρόσφατους φορητούς υπολογιστές LG Gram που προσφέρουν αναβαθμισμένη δυνατότητα μεταφοράς, βελτιωμένη απόδοση και λειτουργίες που προσφέρουν επιπλέον άνεση στον χρήστη. Από το 2014 όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά αυτή η απίστευτα ελαφριά σειρά φορητών υπολογιστών, η LG εκπλήσσει συνεχώς τους καταναλωτές μεγιστοποιώντας τη φορητότητα χωρίς να θυσιάζει την απόδοση. Τα LG Gram 2018 laptops θέτουν νέα όρια στους φορητούς υπολογιστές διαθέτοντας βελτιωμένη ανθεκτικότητα, αναβαθμισμένους επεξεργαστές και πολύπλευρη λειτουργικότητα. Συνολικά, η σειρά Gram αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς για όσους επιθυμούν να εργαστούν, να μελετήσουν πιο αποδοτικά ή να απολαύσουν κάθε είδους περιεχόμενο για μεγάλο διάστημα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα νέα μοντέλα συνεχίζουν να είναι τα πιο εύκολα στη μεταφορά που κυκλοφορούν μέχρι και σήμερα στην αγορά. 
Τo πολύ λεπτό σώμα τους διαθέτει μια εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία 72Wh, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερο χρόνο εργασίας χωρίς σύνδεση στο ρεύμα, και διαρκεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. Ταυτόχρονα, χάρη στον λεπτό τους σχεδιασμό έχουν ενσωματωθεί ευρύτερες οθόνες στα LG Gram laptops. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μοντέλο 14Z980 14 ιντσών που ενώ έχει το ίδιο μέγεθος με ένα συμβατικό φορητό υπολογιστή 13 ιντσών, διαθέτει ευρύτερη οθόνη χάρη στο λεπτότερο πλαίσιο. Εξοπλισμένα με τους πιο πρόσφατους 8th Intel® CoreTM i7 και i5 επεξεργαστές και σκληρό δίσκο SSD, τα νέα LG Gram laptops είναι ακόμα πιο αποδοτικά και πολύ πιο γρήγορα. Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την απόδοση της εργασίας τους έως και 40%, ενώ ο χρόνος εκκίνησης είναι κάτω από 10 δευτερόλεπτα. 
Σε αντίθεση με άλλους compact φορητούς υπολογιστές που επιτυγχάνουν χαμηλότερο βάρος ή μικρότερο μέγεθος ελαχιστοποιώντας τον αποθηκευτικό χώρο, η σειρά Gram της LG διαθέτει SSD υποδοχή για ακόμη μεγαλύτερη αποθήκευση. Τα νέα μοντέλα της σειράς LG Gram είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες, περνώντας επτά αυστηρές δοκιμές MIL-STD 810G του Αμερικάνικου στρατού για αντοχή σε πρόσκρουση, πίεση και θερμοκρασία. Η βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής επιτυγχάνεται μέσω του σώματος που είναι κατασκευασμένο από το υλικό Nano Carbon Magnesium, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στην αεροπορική βιομηχανία όπου απαιτείται υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ανθεκτικότητας κατά 20% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σώματα που έχουν κατασκευαστεί με μαγνήσιο. Η νέα σειρά LG Gram διαθέτει μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες. 
Για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να εργάζεται αργά τη νύχτα καθώς το πληκτρολόγιο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος εξυπηρετεί και ως διακριτικός ατμοσφαιρικός φωτισμός τονίζοντας το μινιμαλιστικό προφίλ του υπολογιστή. Το touchpad ακριβείας ενισχύει τον έλεγχο της αφής με ένα πιο ομαλό και ακριβέστερο pointer σύστημα. Η κάμερα έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της οθόνης για βιντεοκλήσεις, ενώ το DTS Headphone X παρέχει πολυκάναλο ήχο μέχρι 11,1 καναλιών για πλούσιο surround ήχο hi-fi 1,5 W. Ο αναβαθμισμένος ανεμιστήρας είναι ακόμη πιο αθόρυβος και εκπέμπει λιγότερη θερμότητα από πριν. Οι φορητοί υπολογιστές Gram για το 2018 ακολουθούν την τάση της LG να ενσωματώνει προηγμένα προαιρετικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα υπολογιστών, όπως η οθόνη αφής, το Fingerprint Reader και το Thunder-bolt™ 3. 
Με τη νέα τεχνολογία IPS In-cell Touch της LG, το Gram διατήρησε το μικρό του μέγεθος και η ενισχυμένη οθόνη αφής επιτρέπει πιο ευαίσθητο και ακριβές έλεγχο στην οθόνη χωρίς αλλαγή χρώματος όταν την αγγίζει ο χρήστης. Το πρόγραμμα Fingerprint Reader επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν και να το ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Επιπλέον, το Thunderbolt™ 3 επιτρέπει τη συμβατότητα με προϊόντα της Mac, τη μεταφορά δεδομένων 8 φορές πιο γρήγορα από το USB Type-C καθώς και την απρόσκοπτη μετάδοση περιεχομένου 4K/5K σε εξωτερικές οθόνες.

About Freegr network

Από το Blogger.