κινητά

3 κορυφαία χαρακτηριστικά του iPhone X

Η πιο δυνατή κυκλοφορία της χρονιάς από την Apple δεν είναι άλλη από το iPhone X, ένα ισχυρό "επετειακό" μοντέλο με αρκετές καινοτομίες, πλεονεκτήματα αλλά και ...μειονεκτήματα. Ποια είναι όμως τα πιο δυνατά του σημεία;
Έρευνα που διεξήχθη από τη Strategy Analytics υπογραμμίζει τα τρία καλύτερα χαρακτηριστικά της συσκευής, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών iPhone.
Πρώτο στη λίστα είναι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID, παρά τις αναφορές που έχουν υπάρξει ότι μπορεί να παρακαμφθεί και παρουσιάζει αρκετές ευπάθειες. Η αναβαθμισμένη κάμερα TrueDepth της Apple προσφέρει νέες δυνατότητες ασφάλειας και βελτιωμένες λειτουργίες μέσω του Face ID και των ...Animojis, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα το feedback των καταναλωτών στην έρευνα να είναι εξαιρετικά θετικό. Επόμενο χαρακτηριστικό στη λίστα είναι ο συνδυασμός της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της οθόνης OLED που φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει αρκετά τους πελάτες της Apple, καθώς το iPhone X είναι το πρώτο που κάνει τη μετάβαση από την οθόνη LCD στην OLED ενώ διαθέτει μπαταρία σε σχήμα L που χρησιμοποιεί όλο τον ελεύθερο χώρο στο πίσω μέρος της συσκευής με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Τρίτο χαρακτηριστικό είναι το οικοσύστημα iOS το οποίο εξακολουθεί να έχει την μεγαλύτερη βάση χρηστών παγκοσμίως.

About Freegr network

Από το Blogger.