τεχνολογία

Το παιχνίδι Assassin’s Creed μας πάει στην αρχαία Ελλάδα

Το Assassin’s Creed είναι σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης και περιπέτειας, που αποτελείται από αρκετά βασικά παιχνίδια και spin-offs. Τα παιχνίδια αυτά έχουν κυκλοφορήσει στις κονσόλες PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Wii U και κινητά τηλέφωνα. Οι σειρές του παιχνιδιού Assian’s Creed συνήθως αναφέρονται σε μία φανταστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και χρησιμοποιούν πολλούς πολιτισμούς για το υπόβαθρό της. 
Ο τελευταίος τίτλος του παιχνιδιού, που μας πήγε μέχρι την αρχαία Αίγυπτο, ήταν μία τεράστια επιτυχία για την κατασκευάστρια εταιρεία, την Ubisoft και όπως φαίνεται, η επόμενη σειρά θα μας ταξιδέψει μέχρι την αρχαία Ελλάδα. Σύμφωνα με μια αναφορά στο ComicBook.com από τον Λίαμ Ρόμπερτσον, η επόμενη έκδοση του παιχνιδιού θα έχει σαν χωροταξικό και χρονικό υπόβαθρο, για πρώτη φορά, την αρχαία Ελλάδα. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχουν και πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί που οι κατασκευαστές μπορούν να εξερευνήσουν. 
Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ακριβή χρονική περίοδο, αλλά η Ubisoft έχει την τάση να προσθέτει διάσημους ανθρώπους στα παιχνίδια της, οπότε πιθανότατα θα συναντήσουμε τον Αριστοτέλη, τον Ηρόδοτο και πολλούς άλλους, ακόμη και αν δεν είναι σύγχρονοι με τον κύριο χαρακτήρα. Το νέο Assassin’s Creed πιθανότατα θα ξεκινήσει το 2019, και προς το παρόν η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

About Freegr network

Από το Blogger.