τεχνολογία

Mintbox Mini 2 καταπληκτικό μικρό με Linux Mint

Το πρώτο Mintbox Mini που κατασκευάστηκε συνεχίζει να είναι ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους μικρούς υπολογιστές, αν ψάχνετε για κάτι μικρό που βασίζεται στο Linux. Προφανώς όμως οι προγραμματιστές του Linux Mint είδαν ότι υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Έτσι ανακοίνωσαν το Mintbox Mini 2 στο blog της εταιρείας. 
Η πιο σημαντική αναβάθμιση στο Mintbox Mini 2 έρχεται με ένα νέο επεξεργαστή, αφού άλλαξαν τον AMD A4 Micro-6400T με ένα Intel Celeron J3455. mintbox Βάσει των αποτελεσμάτων του Geekbench 4, το νέο Mini 2 τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον πρώτο υπολογιστή. Ακόμα και εναντίον του Mintbox Mini Pro, το οποίο χρησιμοποιεί ένα chip AMD A10-Micro 6700T, το Mini 2 είναι 50% ταχύτερο. Υπάρχουν πολλές άλλες επιπρόσθετες αναβαθμίσεις στο Mini 2, όπως: η αλλαγή από 802.11n Wi-Fi σε 802.11ac διπλής ζώνης (και προσθήκη υποστήριξης Bluetooth), η αλλαγή του δεύτερου HDMI σε σύνδεση Mini DisplayPort για την τοποθέτηση μιας δεύτερης θύρα USB 3.0 στο μπροστινό μέρος του πλαισίου. Το περίβλημα της μονάδας του Mintbox Mini 2 χρησιμοποιεί τον σχεδιασμό Fanless2 της Compulab, που διαθέτει έναν υψηλότερο ψύκτη και υποστηρίζει έως και 16GB μνήμη RAM.Mintbox Mini 2 
Όπως και με το πρωτότυπο Mini, το Mini 2 θα κυκλοφορήσει σε κανονικές και Mini Pro εκδόσεις όταν θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Το Mini 2 θα είναι εφοδιασμένο με 4GB RAM και χωρητικότητα 64GB σε SSD, ενώ το super Mini Pro 2 διπλασιάζει τη μνήμη RAM και ενισχύει την χωρητικότητα αποθήκευσης με ένα SSD των 120GB παρακαλώ. Το Mini 2 θα κοστίζει μόλις 4 δολάρια περισσότερο από το πρώτο Mini (στα 299 δολάρια), ενώ το Mini Pro 2 θα κοστίζει 349 δολάρια, δηλαδή θα είναι 45 δολάρια φθηνότερο από την προηγούμενη έκδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.