ειδήσεις

Windows 10 Redstone 4: εγκατάσταση σε 30 λεπτά

Η επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 10 Redstone 4 θα φέρει ουσιαστικές βελτιώσεις στο σύστημα, και η Microsoft υπόσχεται ότι η εγκατάσταση θα διαρκεί μόνο 30 λεπτά. Η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε την γρηγορότερη εγκατάσταση με τη μείωση του χρόνου που συνδέεται ο εγκαταστάτης στο internet, καθώς κατάφεραν να μεταφέρουν τις περισσότερες διεργασίες μετά την επανεκκίνηση του συστήματος στο online στάδιο. Windows 10 Με άλλα λόγια, το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας της εγκατάστασης του επερχόμενου συστήματος θα ολοκληρώνεται πριν από την επανεκκίνηση του συστήματος, και τα πάντα θα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οπότε το μηχάνημα θα χρειάζεται λιγότερο χρόνο με την offline εγκατάσταση. 
Σύμφωνα όμως με την εταιρεία, αυτό δεν θα ισχύει για όλα τα συστήματα. Το Redstone 4 θα μπορεί να εγκατασταθεί σε 30 λεπτά μόνο σε συστήματα με συμβατό hardware. Για όλα τα άλλα, θα χρειάζεται να συνδεθεί online για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Η μείωση του χρόνου εγκατάστασης είναι ένα project με το οποίο η Microsoft άρχισε να ασχολείται πριν από την ανάπτυξη του Fall Creators Update. Στη συγκεκριμένη ενημέρωση ο χρόνος μετά την επανεκκίνηση μειώθηκε στο 38% και συνολικά έφτασε τα 51 λεπτά. Με τις περαιτέρω βελτιστοποιήσεις στο Redstone 4 μείωσαν ο μέσος χρόνος θα φτάσει τα 30 λεπτά, 63% γρηγορότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. “Λόγω αυτών των αλλαγών, η online φάση για την ενημέρωση δυνατοτήτων του λειτουργικού θα διαρκέσει περισσότερο για να ολοκληρωθεί. 
Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους χρήστες, του λειτουργικού καθώς οι διαδικασίες εγκατάστασης λειτουργούν με χαμηλή προτεραιότητα. Έτσι δεν θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή στην απόδοση του συστήματος “, αναφέρει η Microsoft στο blog των insiders.

About Freegr network

Από το Blogger.