ειδήσεις

Φορητά Bluetooth ηχεία της για το 2018

Τα νέα φορητά bluetooth ηχεία της LG για το 2018 θα διαθέτουν ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων ήχου, φωτισμού, μεταφοράς και συνδεσιμότητας καθιστώντας τις πιο διασκεδαστικές και βολικές συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν παντού.

Ήχος με την εγγύηση της Meridian Audio

Με τις προηγμένες τεχνολογίες της Meridian Audio, τα νέα ηχεία θα είναι σε θέση να παρέχουν δυνατό και ανόθευτο μπάσο καθώς και βελτιστοποίηση της ομιλίας και των φωνητικών. Τα ηχεία θα είναι συμβατά με APT-X HD Βluetooth για αναπαραγωγή 24-bit μουσικής μέσω ασύρματης σύνδεσης και εμπειρία ακρόασης που έρχεται κοντά στο πρωτότυπο.

Φωτισμός για κάθε περίσταση

Τα ηχεία, ανάλογα την έκδοσή τους, θα διαθέτουν μια επιλογή από 8 ενσωματωμένες λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση και να ενισχύουν το επίπεδο της διασκέδασης. Μέσω του Mood Lighting o χρήστης ρυθμίζει το φωτισμό ανάλογα με τη διάθεση του ενώ με το Beat Lighting ο ήχος ρυθμίζεται μέσω του ρυθμού της μουσικής. Οι θεματικές από τις οποίες θα μπορεί να επιλέξει ο χρήστης είναι οι Party, Firework, Space, Water, Forest, City Glow, Rhythm και My Style.

Μουσική παντού και πάντα

Η εύκολη μεταφορά, η απρόσκοπτη χρήση του κάτω από κάθε συνθήκη και η μεγάλη αυτονομία βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων ασύρματων ηχείων χάρη στη νέα λαβή Grab-N-Go, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που είναι από 12 έως και 20 ώρες ανάλογα το μοντέλο και την Weather-Proof τεχνολογία για να προσφέρει ανέμελες στιγμές διασκέδασης.

Απόλυτα ασύρματη συνδεσιμότητα

Μέσω σύνδεσης Bluetooth από κινητές συσκευές προσφέρει δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης και ταυτόχρονη σύνδεση δύο φορητών συσκευών για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία στερεοφωνικού ήχου. Οι λειτουργίες Stereo and Party mode παρέχουν μοναδικές δυνατότητες για αξέχαστα πάρτι με πολλή διασκέδαση.

About Freegr network

Από το Blogger.