κινητά

Samsung: το αναδιπλούμενο Galaxy F έρχεται τον Μάρτιο

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τον επόμενο Μάρτιο το πρώτο της smartphone, εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη οθόνη «Infinity Flex», ως Samsung Galaxy F σε πολύ υψηλή τιμή.
Η Samsung έκανε τρομερή εντύπωση με την παρουσίαση του Infinity Flex Display, που έχει σαν σκοπό να το χρησιμοποίηση σε συσκευή που αλλάζει από smartphone σε tablet, ανάλογα με το αν είναι διπλωμένο ή ξεδιπλωμένο. Ο Κορεάτης κατασκευαστής έχει υποσχεθεί να παρουσιάσει αυτό το νέο προϊόν μέσα στο  2019, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ μακριά, σύμφωνα με το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύει το πρακτορείο, η Samsung Electronics σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο πτυσσόμενο smartphone τον Μάρτιο, με το όνομα Galaxy F, μαζί με την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10 5G. Η εκδήλωση αυτή θα προγραμματιστεί λογικά ένα μήνα μετά την παρουσίαση, τον Φεβρουάριο, του κλασικού Galaxy S10. Το Galaxy F δεν θα είναι συμβατό με το 5G.
Η Samsung θα ωθήσει τα όρια των τιμών για ένα smartphone για καταναλωτές. Σύμφωνα με το πρακτορείο Τύπου, η συσκευή θα διατεθεί στο εμπόριο για 2 εκατομμύρια Won (περίπου 1770 δολάρια – 1600 Ευρώ). Η τιμή του θα βρίσκεται πάνω ακόμα και από αυτή του iPhone XS Max.

About Freegr network

Από το Blogger.