τεχνολογία

Windows 10 δωρεάν κωδικοποιητής AV1

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε έναν δωρεάν κωδικοποιητή βίντεο AV1 για συσκευές που τρέχουν με Windows 10. Ο νέος κωδικοποιητής διατίθεται δωρεάν από το Microsoft Store, σαν μέρος ενός πρώιμου προγράμματος beta. 
Ο κωδικοποιητής είναι διαθέσιμος για υπολογιστές, Surface Hub και HoloLens, σύμφωνα με την εταιρεία, αλλά μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε συσκευές που τρέχουν το τελευταίο Windows 10 October 2018 Update.Windows 10 Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία καθώς παρουσίασε και παρουσιάζει πάρα πολλά και σημαντικά σφάλματα. 
Η Microsoft αναφέρει ότι ενώ ο κωδικοποιητής θα λειτουργεί κανονικά στα Windows 10, αλλά υπάρχει και πιθανότητα να παρατηρηθούν μικρά προβλήματα στις επιδόσεις του συστήματος κατά την αναπαραγωγή βίντεο AV1.
 Όμως (αν σας καθησυχάζει) η Microsoft υποσχέθηκε να βελτιώσει τον κωδικοποιητή στις επόμενες ενημερώσεις. Πρόκειται για πρόωρη κυκλοφορία, και ίσως δείτε κάποια προβλήματα επιδόσεων κατά την αναπαραγωγή βίντεο AV1. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε αυτήν την επέκταση. Εάν επιτρέπετε να ενημερώνονται αυτόματα οι εφαρμογές σας, θα λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και βελτιώσεις όταν τις κυκλοφορήσουμε. Οι τολμηροί μπορούν να εγκαταστήσουν τον κωδικοποιητή από το Microsoft Store εφόσον χρησιμοποιούν το Windows 10 October 2018 Update.

About Freegr network

Από το Blogger.