freegr

ASUS Chromebook Flip C436: με Intel Core 10ης γενιάς και WiFi 6 [CES 2020]

Η ASUS έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία των Chromebooks, επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρουσιάζει ένα νέο convertible στο CES 2020. Ο λόγος για το ASUS Chromebook Flip C436 με οθόνη αφής 14'' FHD (100% sRGB) και υποστήριξη γραφίδας.
Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς Chromebook Flip είναι φυσικά ο μεντεσές που επιτρέπει την περιστροφή της οθόνης κατά 360° για να τοποθετείς τη συσκευή σε διάφορες θέσεις (laptop, tablet, stand). Στο hardware υπάρχουν επιλογές για επεξεργαστή έως Intel Core i7 10ης γενιάς, έως 16GB μνήμη RAM, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button, 4x ηχεία, κεραία WiFi 6, Bluetooth 5.0 και μπαταρία με αυτονομία 12 ωρών.
Δυστυχώς δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομερείς για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά μαθαίνουμε πως ο αποθηκευτικός χώρος είναι 512GB NVMe SSD και όχι eMMC, μια πολύ σημαντική αναβάθμιση που βλέπουμε μόνο στα high-end Chromebooks.
Το ASUS Chromebook Flip C436 θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για την τιμή του.

About Freegr network

Από το Blogger.