ειδήσεις

Μικρότερες σε μεγέθους ενημερώσεις υπόσχεται η Microsoft

Ξεκινώντας με τις σημερινές εκδόσεις των Windows 10 mobile για τους Insiders η Microsoft εισαγάγει την νέα τεχνολογία Unified Update Platform (UUP). Η εταιρία εξηγεί σε μία ανάρτησή της : "Οι πελάτες μας θα ήθελαν οι ενημερώσεις να είναι χωρίς διακοπές, με περισσότερο έλεγχο για το πότε θα γίνεται η εγκατάστασή τους, η οποία θα προτιμούσαν να μην κατανάλωνε μεγάλη υπολογιστική ισχύ άρα και μπαταρία και φυσικά να έχουν μικρότερο μέγεθος... Γιαυτό ανακοινώνουμε τη νέα τεχνολογία η οποίο ενσωματώνεται στις τελευταίες δοκιμαστικές εκδόσεις και ονομάζεται Unified Update Platform (UUP)."
Η Microsoft αναμένει το μέγεθος των ενημερώσεων να μειωθεί κατά 35 τοις εκατό από τη μία μεγάλη ενημέρωση στην επόμενη χάρη στην UUP. Αυτό θα είναι εφικτό αφού τα αρχεία που θα κατεβάζει ο χρήστης θα περιέχουν μόνο τις αλλαγές που έχουν γίνει από την τελευταία ενημέρωση που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης, αντί για όλες τις αλλαγές που περιείχαν μέχρι τώρα. Η πρώτη ενημέρωση που θα ωφεληθεί από το UUP θα είναι η ενημέρωση που θα ακολουθήσει το Creators Update την άνοιξη, δηλαδή η τρίτη μεγάλη ενημέρωση με το κωδικό όνομα Redstone 3, η οποία αναμένεται στο τέλος του δευτέρου εξαμήνου του 2017.
Η Microsoft έχει αρχίσει τις δοκιμές του UUP με τις τελευταίες εκδόσεις για συσκευές που τρέχουν Windows 10 Mobile με τα Windows 10 για PC να ακολουθούν. Επόμενες θα είναι οι συσκευές Windows 10 IoT και HoloLens. Το Xbox One δεν θα επωφεληθεί από την τεχνολογία UUP, γιατί έχουν διαφορετικό μηχανισμό ενημέρωσης. "Αυτό που επιτρέπει στη Microsoft να παρέχει αυτό το είδος της διαφορικής τεχνολογίας ενημέρωσης είναι η δουλειά που έχει γίνει να συγκλίνουν τα δεδομένα τα οποία περιέχονται στις εκδόσεις των Windows 10 σε όλες τις πλατφόρμες", δήλωσε ο Director of Program Management for the Windows Insider Program and OS Fundamentals, Bill Karagounis.

About Freegr network

Από το Blogger.