ειδήσεις

Hacks για ios και Android για να ξέρετε το σήμα σας


Είναι παλιό hack... Το γνωρίζετε όμως; Μπορείτε να δείτε την πραγματική ισχύ του σήματοςστο κινητό σας και όχι απλά κουκίδες και γραμμές.Ε,ε Εμείς βρήκαμε το απλό hack που κάνει τη μέτρηση του σήματος του κινητού σας να είναι πιο ακριβής από τις μικρές τελίτσες που βρίσκονται πάνω αριστερά στην οθόνη του iPhone σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Field Test Mode που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να κάνετε μια προετοιμασία:
Απενεργοποιήστε το Wi-Fi (Ρυθμίσεις> Wi-Fi)
Απενεργοποιήστε το LTE (Ρυθμίσεις> Cellular> Ενεργοποίηση LTE)
Κατόπιν, από την εφαρμογή του τηλεφώνου σας πληκτρολογήστε το παρακάτω:

*3001#12345#*

Καλέστε τον «αριθμό» και θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Field Test.
Για έξοδο, απλά πατήστε το κουμπί Home.
Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις τελείες της ισχύος του σήματος με decibelπατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη "Σύρετε για απενεργοποίηση". Στη συνέχεια, αφήστε το button και στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home για περίπου πέντε με δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει η οθόνη Λειτουργίας του Field Test.
Αν το αποτέλεσμα που έχετε είναι περίπου στα -50 ντεσιμπέλ, είναι πολύ καλό, ενώ ένα ασθενές σήμα θα δείχνει περίπου στα -115 ντεσιμπέλ. Βασικά, όσο πιο κοντά στο μηδέν είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερο το σήμα σας. Αν θέλετε τώρα να επαναφέρετε τις τελίτσες, απλά κάντε μια επανεκκίνηση του iPhone σας με hard reset (Home και Power πατημένα μαζί).
Αν είστε χρήστες Android, μπορείτε να δείτε το μετρητή σήματος (αλλά δεν μπορείτε να τον έχετε μόνιμα στην οθόνη σας). Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και είναι εκεί μαζί με τον τύπο δικτύου.

About Freegr network

Από το Blogger.