freegr.gr

Οι 25 καλύτερες εφαρμογές Anti-Virus για τα Windows 8.1

Οι χρήστες με Windows 8.1 έχουν πλέον αρκετές επιλογές για προϊόντα anti-virus, αλλά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουν ένα που μπορεί να προστατεύσει πραγματικά τους υπολογιστές τους και να μπλοκάρει κάθε malware. Γι 'αυτό το Γερμανικό ινστιτούτο ασφαλείας AV-TEST αποφάσισε να δοκιμάσει τις 25 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές anti-virus στα Windows 8.1 και να καθορίσει ποιο είναι το καλύτερο, προκειμένου να σας είναι πιο εύκολο να βρείτε ένα ισχυρό εργαλείο για τον υπολογιστή σας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν από την AV-TEST δείχνουν λίγο πολύ το ίδιο πράγμα και όπως και στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows.Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, είναι η εταιρεία της δεύτερης θέσης που είναι η Qihoo 360 Technology, μια κινεζική εταιρεία που κατασκεύασε διάφορες λύσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού anti-virus και web browsers. Τα κινέζικα προϊόντα ασφάλειας δεν ήταν ποτέ από τα πιο αποτελεσματικά μέχρι τώρα αλλά έχει γίνει μια σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί από ασιατικές εταιρείες που  προσπαθούν να αναπτύξουν ισχυρές λύσεις για να προστατεύσουν τους υπολογιστές των χρηστών.
Η Kaspersky Lab Internet Security είναι η νούμερο ένα εφαρμογή ασφάλειας στο διάγραμμα με συνολική βαθμολογία 18 βαθμούς, ακολουθούμενη από την κινεζική Qihoo 360 Internet Security με 17,5 πόντους. Το ίδιο σκορ έχουν και οι εφαρμογές McAfee Internet Security , Bitdefender Internet Security και το Avira Internet Security. Οι εφαρμογέςTrend Micro Titanium Maxim και Kingsoft Antivirus έχουν 17 πόντους και το F-Secure Internet Security με 16.5 πόντους.Το Windows Defender της Microsoft και το AhnLab V3 Internet Security είναι με 11 πόντους και 8.5, αντίστοιχα.

About Freegr network

Από το Blogger.