τεχνολογία

Ήχος παντού με τα νέα ασύρματα, φορητά, compact ηχεία της Sony

Τα νέα compact, φορητά, ασύρματα ηχεία από τη Sony, τα SRS-X2 και SRS-X3, είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους. Με εξαιρετική απόδοση ήχου, για το μέγεθός τους, τα φορητά, ασύρματα ηχεία της Sony είναι ο ιδανικός σύντροφος, όταν ακούτε μουσική από την κινητή σας συσκευή. Απολαύστε ασύρματο streaming μουσικής, γρήγορα και απλά με το ενσωματωμένο Bluetooth® ή αν διαθέτετε συσκευή με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίξτε το πάνω μέρος της μονάδας των ηχείων με το κινητό ή το tablet σας για ακρόαση one-touch.
 Ασύρματα ηχεία SRS-X3 
Τα ηχεία SRS-X3 μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή κινητή συσκευή σε ένα φορητό ηχοσύστημα. Τα SRS-X3 τα έχουν όλα, εξαιρετική εργονομία, ανθεκτικά υλικά και εκπληκτικό ήχο μπάσων, σε έναν αδιαμφισβήτητα κομψό σχεδιασμό. Τα SRS-X3, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα μοντέλα της σειράς, τα SRS-X9, SRS-X7 και SRS-X5, διαθέτουν τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Definitive Outline, που αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου και ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Τα εντυπωσιακά μπάσα, και ο ήχος υψηλής ποιότητας, που απολαμβάνετε, οφείλεται στην ClearAudio+, τη μοναδική τεχνολογία της Sony που προκύπτει από την εμπειρία της στην ψηφιακή επεξεργασία. Η λειτουργία Sound mode διασφαλίζει μια εντυπωσιακή απόδοση μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος ήχου.
 Δεν χρειάζεται πια να αποχωρίζεστε την αγαπημένη σας μουσική, αφού, χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία του ηχείου, μπορείτε να την απολαμβάνετε μέχρι και 7 ώρες, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Φορτίστε εύκολα την μπαταρία με το καλώδιο micro USB. Ένα τροφοδοτικό ρεύματος και ένα καλώδιο προσαρμογέα micro USB παρέχουν επιπλέον ισχύ και φορτίζουν τα ηχεία, ακόμα πιο γρήγορα. Η ασορτί θήκη μεταφοράς, που διπλώνει, δίνει μια φρέσκια πνοή στη φορητότητα των ηχείων. Το απλό, ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται μέσω του Bluetooth® και του NFC. Με αυτόν τον τρόπο, τα SRS-X3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ενσωματωμένο ηχείο-τηλεφώνου για hands-free συζητήσεις, και όταν τελειώσετε, μπορείτε μετά να επιστρέψετε στη μουσική σας.

About Freegr network

Από το Blogger.