τεχνολογία

Ultra επιδόσεις από την AOC με την Ultra HD οθόνη 28”

Σε μεγαλύτερα μεγέθη και υψηλότερες αναλύσεις οδηγούνται οι τάσεις στην αγορά οθονών. H AOC, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών, συνδυάζει τώρα και τις δύο τάσεις παρουσιάζοντας την u2868Pqu, μία οθόνη 28” (71.1 εκ) με εκπληκτικά υψηλή Ultra HD ανάλυση 3840 x 2160 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. 


Εξοπλισμένη με υποδοχές DisplayPort, HDMI (MHL) και USB 3.0, η εκλεπτυσμένη οθόνη διαθέτει επίσης πλήρη εργονομία για να συναντήσει τα υψηλά πρότυπα τόσο των επαγγελματιών όσο και των απαιτητικών οικιακών χρηστών – σε μια εκπληκτικά χαμηλή τιμή.
Ultra HD: Δείτε κάθε λεπτομέρεια
Επαγγελματίες CAD/CAM, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και δυναμικοί οικιακοί χρήστες – όλοι επωφελούνται από την πολύ καθαρή εικόνα που προσφέρει η u2868Pqu με ΤΝ πάνελ τελευταίας τεχνολογίας. Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα μπορούν να παραχθούν χάρη στη ρύθμιση Real 8-bit +FRC, ενώ με την Ultra HD ανάλυση (3840 x 2160), πάνω από 8,29 εκατομμύρια pixels εμφανίζονται σε αναλογία 16:9, που ισοδυναμούν με τέσσερις φορές το πλήθος των pixel στα Full HD πάνελ. 
Το μοντέλο 28” προσφέρει ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1 ms, η u2868Pqu είναι ιδανική για εργασία, παρακολούθηση video έντονης δράσης ή games. Παρέχοντας φωτεινότητα 300 cd/μ², το UHD μοντέλο είναι κατάλληλο για γραφεία με έντονο φυσικό φως. Οι λειτουργίες picture-in-picture και picture-by-picture επιτρέπουν την ταυτόχρονη προβολή εικόνων από διαφορετικές πηγές, όπως (4K) Blu-ray players ή Η/Υ.

About Freegr network

Από το Blogger.