freegr

Fix για σφάλμα με την εγκατάσταση οδηγών στα Windows 10

Η Microsoft αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα σημαντικό bug των Windows 10, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στη σωστή εγκατάσταση οδηγών hardware.
Όπως αναφέρει το Windows Latest, η Microsoft δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο δηλώνει ότι μερικοί χρήστες των Windows 10 μπορεί να δουν ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι οι οδηγοί δεν μπορούν να γίνουν load στη συσκευή. Αν οι χρήστες αγνοήσουν την προειδοποίηση και συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι από αμελητέες έως σοβαρές.
Η Microsoft σημειώνει ότι η αιτία του σφάλματος είναι η ρύθμιση Memory integrity στο Windows Security. Μέχρις ότου η Microsoft διορθώσει το bug, η μοναδική λύση είναι η απενεργοποίηση της ρύθμισης Memory integrity.
Για να απενεργοποιήσει κάποιος την παραπάνω ρύθμιση, μπαίνει στις ρυθμίσεις των Windows 10, πηγαίνει στο Update & Security και ανοίγει την υποκατηγορία Windows Security. Μετά, εντοπίζει το Device Security, μπαίνει στο Core isolation details, και από εκεί κλείσει τον διακόπτη Memory integrity.

About Freegr network

Από το Blogger.